Ροή Τοπικά

ΑΝΟΙΧΤΟΣ ο φάκελος. Νέες μαρτυρίες-Τι ψάχνει η αστυνομία

Συνεχίζονται οι έρευνες για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή της τα ξημερώματα της Τετάρτης η 16χρονη Μαρία Χυσένι.

Όπως αποκαλύπτει το trikalavoice.gr μια νέα μάρτυρας αναμένεται να προσέλθει σήμερα στην Α.Δ. Τρικάλων προκειμένου να καταθέσει για γεγονότα που είδε το επίμαχο βράδυ. Η ίδια έχει έρθει σε επαφή με τον δικηγόρο της οικογένειας Δημήτρη Σαμαρτζή αναφέροντας ότι είδε αναστατωμένη την 16χρονη στις 03.45 τα ξημερώματα της Τετάρτης επί της οδού Αθανασίου Διάκου, μισή ώρα αφού φέρεται να την άφησε ο 27χρονος αστυνομικός (έχει καταγραφεί από κάμερες της περιοχής στις 03.15) και λίγα μέτρα από το σπίτι της.

Παράλληλα υπάρχουν αναφορές ότι κάποιοι άκουσαν φωνές εκείνο το βράδυ στην περιοχή του Προφήτη Ηλία και γι’ αυτό ο δικηγόρος της οικογένειας απευθύνει έκκληση να προσέλθουν και να καταθέσουν όσοι είδαν ή άκουσαν κάτι.

 

Αποκαλύψεις απ’ το τηλέφωνο

Εντωμεταξύ ο φάκελος της υπόθεσης παραμένει ανοιχτός και οι έρευνες της αστυνομίας προς πάσα κατεύθυνση συνεχίζονται προκειμένου να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή της τα ξημερώματα της Τετάρτης η 16χρονη Μαρία Χυσένι. Ακόμη και το σενάριο να την κυνήγησε κάποιος και να ανέβηκε στον οροφή της εκκλησίας του Προφήτη Ηλία για να γλιτώσει.

Το πόρισμα της Ιατροδικαστικής εξέτασης που κάνει λόγο για θάνατο που επήλθε από «βαρύτατες κακώσεις κρανίου και θώρακος συμβατές με πτώση εξ’ ύψους» αφήνει πολλά ενδεχόμενα ανοιχτά.

Θεωρείται πως φως σε όλα αυτά θα ρίξει η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου και η έρευνα των επαφών της 16χρονης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τα τελευταία 24ωρα, ιδιαίτερα δε το κρίσιμο βράδυ.

Ετικέτες

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης