Ροή Τοπικά

Αντίο Τζένης Λιάγκα και νέοι εθελοντές στον Ερυθρό Σταυρό (φωτό-video)

Σε μια συγκινησιακά φορτισμένη ατμόσφαιρα καθώς η πρόεδρος του Τοπικού Τμήματος Τζένη Λιάγκα ανακοίνωσε την αποχώρησή της, απονεμήθηκαν τα πτυχία στους νέους εθελοντές.

Η σεμνή τελετή πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης παρουσία του προέδρου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Dr Αντώνη Αυγερινού, ο οποίος  και στάθηκε στην συμβολή των εθελοντών σε όλες τις μεγάλες στιγμές της ανθρωπότητας, ενώ εξήρε το έργο του τοπικού τμήματος Τρικάλων ζητώντας από την Τζένη Λιάγκα να παραμείνει για μερικούς ακόμη μήνες στο τιμόνι αυτού.

Είχε προηγηθεί ο χαιρετισμός της Τζένης Λιάγκα η οποία διευκρίνισε πως θεωρεί τα 8 χρόνια θητείας, τα οποία φέτος συμπληρώνει, αρκετά και ότι δεν θα πρέπει να είναι οι θέσεις αυτοσκοπός, αλλά η προσφορά στον συνάνθρωπο.

Ακολούθησε η απονομή των πτυχίων στους νέους εθελοντές και στις νέες εθελόντριες, ενώ λίγο πριν την «προαγωγή παλαιότερων εθελοντών» συγκινήθηκαν οι πάντες βλέποντας ένα βίντεο αφιερωμένο στην μέχρι προ έτους συνοδοιπόρο τους Σούλα Νταϊλιάνη, η οποία και έφυγε πρόωρα από τη ζωή.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης