Τοπικά

Αντεπίθεση Μαράβα με νέο σύνθημα και νέο logo

Και επίσημα σε προεκλογικούς ρυθμούς ο Δήμος Πύλης καθώς μετά την “ενωμένη αντιπολίτευση” και ο δήμαρχος Κώστας Μαράβας ξεκινάει πορεία προς το λαό με νέο σύνθημα και logo, αλλά σταθερά όνομα συνδυασμού από… καρδιάς, “Πρώτα ο άνθρωπος”.

 

Το σύνθημα είναι “Ισχυρός Δήμος, Κοντά στο Δημότη” και περιγράφεται και στο λογότυπο, με ενωμένα χέρια, όπως φαίνεται παραπάνω. Ο ίδιος ο Κώστας Μαράβας στην πρώτη του δήλωση σ’ αυτόν τον νέο αγώνα απευθύνεται στους δημότες και αναφέρει:

“Αγαπητοί μου συνδημότες/σες, Μαζί ξεκινήσαμε αυτό το κοινό μας όραμα, αυτό το όμορφο ταξίδι για το κοινό καλό, την πρόοδο και την ευημερία του Δήμου Πύλης. Με εμπιστευτήκατε για να πάμε μπροστά τον δήμο μας εγώ και οι συνεργάτες μου και τόσα χρόνια τώρα, ομολογώ πως η στήριξη σας ήταν μεγάλη και σημαντική. Με γνωρίζετε καλά και σας γνωρίζω κι εγώ έναν προς έναν, μια προς μια, όπως γνωρίζω τα προβλήματα και όλα τα θέματα του Δήμου μας. Οι προκλήσεις για το αύριο δεν περιμένουν. Χρειάζεται μια ομάδα δυνατή, έμπειρη, δοκιμασμένη στα δύσκολα που ξέρει να μάχεται, να διεκδικεί και να κερδίζει. Μαζί ξεκινήσαμε και συνεχίζουμε μαζί, σταθερά, σίγουρα και στοχευμένα και με την δική σας στήριξη θα ολοκληρώσουμε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια και το κοινό μας όραμα για ένα Δήμο ισχυρό, δίπλα στο δημότη. Θα συνεχίσουμε να κάνουμε πράξη όλες τις μεγάλες αλλαγές που χρειάζεται ο Δήμος και τις μεγάλες ανατροπές που απαιτούν οι καιροί. Είμαστε όλοι μαζί ένα και σ΄αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς. Πάμε δυνατά για νέες νίκες”!

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης