Τοπικά

Αντεπίθεση Παπαχρήστου με τέσσερις νέους υποψηφίους στον Δήμο Μετεώρων

Ντεμαράζ ανακοινώσεων υποψηφιοτήτων  στο γενικό ψηφοδέλτιο με το Συνδυασμού του υποψήφιου Δημάρχου για το Δήμο Μετεώρων Σωτήρη Παπαχρήστο.

 

Η πρώτη αφορά την Ειρήνη – Ασπασία Παπαγεωργίου. Η Ειρήνη όπως την ξέρουμε όλοι κατάγεται από την Κρύα Βρύση Καλαμπάκας (Βανακούλια). Είναι μητέρα δύο παιδιών και εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος. Είναι σύζυγος του Γεωπόνου Αθανασίου Κανίστρα. Πρόκειται για μία δυναμική και δραστήρια γυναίκα, με αξιοσημείωτες ικανότητες, που μπαίνει στην πρώτη γραμμή της επικείμενης εκλογικής αναμέτρησης προκειμένου να προσφέρει τα μέγιστα στον τόπο που αγαπά. Η δήλωση συμμετοχής ως υποψήφιας Δημοτικής Συμβούλου με το συνδυασμό μας, δίνει ξεχωριστή βαρύτητα σε θέματα που αφορούν την εργαζόμενη μητέρα και σύζυγο με έμφαση στη συνολική μας προσπάθεια για ισονομία μεταξύ των πολιτών του Δήμου Μετεώρων! “Προχωράμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ και δημιουργούμε από κοινού το αρραγές μέτωπο των υγιών δυνάμεων απ΄ όλες τις κοινωνικές και επαγγελματικές ομάδες της περιοχής μας” λέει ο  Σωτήρης Παπαχρήστος.

 

 

Η δεύτερη τον Χρήστο Τσίτσαρη, πτυχιούχο πολιτικών επιστημών, ο οποίος σε δήλωσή του αναφέρει: “Σαν βγεις στον πηγαιμό για την Ιθάκη, να εύχεσαι να ‘ναι μακρύς ο δρόμος, γεμάτος περιπέτειες, γεμάτος γνώσεις. Τους Λαιστρυγόνας και τους Κύκλωπας, τον θυμωμένο Ποσειδώνα μην φοβάσαι… Συνδημότες και συνδημότισσες με καπετάνιο το Σωτήρη Παπαχρήστο θα ανεβούμε μαζί στο πλοίο και με την εντολή που θα μας δώσουν οι πολίτες του Δήμου Μετεώρων, στις εκλογές του Οκτωβρίου 2023 θα λύσουμε τις άγκυρες βγάζοντας το καράβι του Δήμου από την τετραετή παραμονή του στη Ξέρα. Χαράζουμε πορεία πλεύσης σε ορίζοντα ανάπτυξης, κοινωνικής πρόνοιας για όλους, ισότητας μεταξύ των πολιτών. Με πνεύμα συνεργασίας και κατανόησης θα ξεπεράσουμε τα όποια προβλήματα και εμπόδια συναντήσουμε . θέλουμε να φέρουμε στο δήμο Μετεώρων, όλα όσα στερήθηκε αυτά τα χρόνια είτε από αδιαφορία, είτε από άγνοια και όχι να αποκομίσουμε συμφέροντα από το δήμο ούτε να δημιουργήσουμε ομάδες ημετέρων. Θα έχουμε στο μυαλό μας συνεχώς το στόχο που έχουμε εξαρχής θέσει, και δεν υπάρχει περίπτωση να συμβιβαστούμε με κάτι λιγότερο, να εγκαταλείψουμε την προσπάθειά μας και να μην ολοκληρώσουμε σωστά το ταξίδι μας. Όλοι μαζί με ενότητα θα κάνουμε μία δυνατή ομάδα για επιχειρηματική , αγροκτηνοτροφική και τουριστική ανάπτυξη του Δήμου Μετεώρων. Συνδημότες και συνδημότισσες όλοι μαζί να προχωρήσουμε μπροστά όπως οι δείκτες του ρολογιού που δεν γυρίζουν ποτέ πίσω , για να μην χαθούν οι ευκαιρίες και όλοι οι πολίτες να γίνουν ενεργοί για να σταματήσει η αδράνεια και να γίνει ο Δήμος Μετεώρων ο Δήμος του Μέλλοντος” .

 

Και η τρίτη τον Περικλή Μαγκούφη ο οποίος δηλώνει: “Για να κάνεις πράξη τα όνειρά σου στο τόπο που ζεις, για να ενεργοποιήσεις τον νεανικό δυναμισμό σου προς όφελος των συμπολιτών σου δεν μπορείς να είσαι παρατηρητής από το παράθυρο του σπιτιού σου. Πρέπει να βρεις ανθρώπους που να έχουν την ίδια σκέψη , να μοιράζονται μαζί σου κάθε προσδοκία και ελπίδα. Να έχουν όρεξη για δουλειά καταργώντας το εγώ και αναδεικνύοντας το εμείς. Όλα αυτά περιλαμβάνονται στο συνδυασμό με υποψήφιο Δήμαρχο τον Σωτήρη Παπαχρήστο για το Δήμο Μετεώρων. Στη κοινή αυτή συμπόρευση ιδεών αποφάσισα να δηλώσω υποψήφιος με το Συνδυασμό του. Συμπολίτες και Συμπολίτισσες, σ΄αυτή την επανεκκίνηση του Δήμου μας δεν περισσεύει κανείς. Δεν μας ξεχωρίζει η εμπειρία, αλλά το όραμα μας για δημιουργία και προοπτικές για ένα καλύτερο σύγχρονο και αισιόδοξο μέλλον. Με αυτέ τις σκέψεις σας καλώ όλους και όλες να σταθείτε στο πλάι μας στηρίζοντας με τη ψήφο σας την επανεκκίνηση του Δήμου μας”.

 

 

Επίσης αξίζει να σημειωθεί ότι έκλεισε και κατεβαίνει στο τοπικό Αμάραντου ο Δημήτρης Χλίβας.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης