Ροή Τοπικά

Αντιπρόεδρος της Τράπεζας Θεσσαλίας ο Μιχ. Βαρδούλης. Ευχαριστήριο προς τα μέλη

Ευχαριστήριο Μιχάλη Βαρδούλη για την εκλογή στο Δ.Σ της Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας και στη θέση αντιπροέδρου αυτής.

 

Αναλυτικά:

“Κυρίες και κύριοι Συνεταίροι,

μέσω της  παρούσης επιστολής θα ήθελα να σας εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες για τη συμμετοχή σας στις εκλογές της 17ης Οκτωβρίου και τη μεγάλη στήριξη σας στο πρόσωπο μου που είχε ως αποτέλεσμα την εκλογή μου ως μέλος του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω όλους όσους εργάστηκαν άοκνα για την άψογη οργάνωση και εκτέλεση της εκλογικής διαδικασίας. Θα θεωρούσα επίσης παράλειψη μου να μην εκφράσω τις ευχαριστίες στον Πρόεδρο και στα μέλη του Δ.Σ για την ομόφωνη εκλογή μου στη θέση του Α’ Αντιπροέδρου.

Με αίσθημα μεγάλης ευθύνης, θα προσπαθήσω να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνη σας, να εργαστώ και να συνεργαστώ μετέχοντας στην κοινή προσπάθεια για τη διαχρονική βιωσιμότητα και ανάπτυξη της Τράπεζας ως μοχλού στήριξης της Θεσσαλικής οικονομίας και την εμβάνθυση της σχέσης εμπιστοσύνης με τους συνεταίρους από ολόκληρη τη Θεσσαλία.

Με τιμή

Μιχάλης Βαρδούλης

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης