Τοπικά

Αντιπρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος εκλέχτηκε ο Τραγάνης

Ο Σταύρος Τραγάνης εκλέχτηκε αντιπρόεδρος της κεντρικής διοίκησης του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, καθώς στις εκλογές του περασμένου Δεκεμβρίου καίτοι η παράταξη στην οποία συμμετείχε ηττήθηκε, ο ίδιος κατέγραψε περηφανή νίκη καθιστώντας τη σαρωτικά πρώτη στα Τρίκαλα. Έτσι και καθώς χαίρει εκτιμήσεως από το σύνολο των συναδέλφων του εξελέγη και στην κεντρική Διοίκηση, αν και “αντιπολιτευόμενος”. Όπως ωστόσο λέει “τα προβλήματα είναι κοινά και γι’ αυτά αγωνιζόμαστε όλοι οι συνάδελφοι”.

 

 

Κατά τα λοιπά για τέταρτη συνεχόμενη θητεία, η νέα Κεντρική Διοίκηση του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, όπως προέκυψε από τις πρόσφατες εκλογές, εξέλεξε τον Κωνσταντίνο Κόλλια, Πρόεδρο του ΟΕΕ.

Στη σημερινή συνεδρίαση, με ευρεία πλειοψηφία, ο επί 10 χρόνια Πρόεδρος του ΟΕΕ πήρε νέα εντολή να συνεχίσει να εκπροσωπεί τους 130.000 οικονομολόγους του μεγαλύτερου επιστημονικού Φορέα της χώρας.

Η σύνθεση του νέου Προεδρείου είναι η ακόλουθη:

Πρόεδρος: Κωνσταντίνος Κόλλιας

Α ́ Αντιπρόεδρος: Αβραάμ Πανίδης

Β ́ Αντιπρόεδρος: Σταύρος Τραγάνης

Γεν. Γραμματέας: Κωνσταντίνος Παπαδημητρίου

Οικονομικός Επόπτης: Κωνσταντίνος Μανούσος

Μέλη: Πελοπίδας Καλλίρης, Ιορδάνης Χατζηκωνσταντίνου, Γεώργιος Κουτρουμάνης, Θεόδωρος Κουναδέας, Μιχάλης Κούπκας, Γιάννης Διονυσόπουλος, Νικόλαος Μοίραλης, Μιχάλης Νικηφόρος, Αιμίλιος Νταγιάννης, Παναγιώτης Αλεβιζάκης.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης