Ροή Τοπικά

Απίστευτα νούμερα!… 498 κρούσματα κορωνοϊού κατέγραψε ο ΕΟΔΥ στα Τρίκαλα, σε ένα μήνα

Το 4ο κύμα της πανδημίας είναι γεγονός για τα Τρίκαλα και είναι πιο ισχυρό και δυστυχώς πολύ πιο θανατηφόρο από τα προηγούμενα.

 

Χθες καταγράφηκε το χειρότερο ρεκόρ κρουσμάτων στο νομό μας από το Γενάρη του 2020, με 133 επιβεβαιωμένα κρούσματα. Οι αντοχές του Νοσοκομείου δοκιμάζονται καθώς καθημερινά αυξάνουν οι ανάγκες νοσηλείας ασθενών. Εντωμεταξύ αποκαρδιωτικά είναι τα στοιχεία από τους ελέγχους rapid test που διενήργησε ο ΕΟΔΥ τον Οκτώβριο στο ν. Τρικάλων.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του trikalavoice.gr διενεργήθηκαν  19.284 συνολικά τεστ από τα κλιμάκια και βεβαιώθηκαν… 498 θετικά!!!… Ο αριθμός είναι σοκαριστικός, ειδικά αν σκεφτούμε ότι στα κλιμάκια του ΕΟΔΥ μπορούν να προσέλθουν μόνο εμβολιασμένοι ή νοσήσαντες και άνθρωποι που έχουν συμπτώματα της νόσου.

Η επικεφαλής των κλιμακίων Δήμητρα Νάτσινα περιγράφει την κατάσταση ως “δραματική και δυστυχώς αν δεν αυξηθούν τα επίπεδα εμβολιασμού και αν δεν συνειδητοποιήσουμε όλοι το μέγεθος του προβλήματος θα το πληρώσουμε ακριβά με ανθρώπινες ζωές”.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης