Τοπικά

Απίστευτα πράγματα στην Καλαμπάκα. Καταγγέλλουν για ύβρεις τον Αλέκο (video και ηχητικό)

Απίστευτα γεγονότα λαμβάνουν χώρα στην Καλαμπάκα τις τελευταίες μέρες με αποκορύφωμα  την καταγγελία του Ελληνοαμερικανού αντιπροέδρου της KDK και εκ των υπευθύνων της Βιβλιοθήκης Καλαμπάκας Απόστολου Ηλιόπουλου για ύβρεις του δημάρχου Μετεώρων Θοδωρή Αλέκου προς τους εργαζόμενους της βιβλιοθήκης, τον επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης Λευτέρη Αβραμόπουλο και τους δημοτικούς του συμβούλους!!!…

 

Πως έχει το θέμα; Ο Δήμος Μετεώρων ξεκίνησε την εγκατάσταση βυθιζόμενων κάδων απορριμμάτων στο κέντρο της πόλης. Ένα από τα σημεία που επιλέχτηκε γειτνιάζει με τη Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας. Οι επικεφαλής της εξέφρασαν τις ενστάσεις τους και ζήτησαν να επιλεχτεί ένα άλλο σημείο ώστε να μην υπάρχει δυσοσμία, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες, που διοργανώνονται εκδηλώσεις στον αύλειο χώρο της. Η Δημοτική Αρχή παρέμεινε ανένδοτη στη θέση της, ο Απόστολος Ηλιόπουλος υπήρξε λάβρος εναντίον της, σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις την Πέμπτη, καθώς απαξιώνεται μ’ αυτόν τον τρόπο μια σημαντική επένδυση από κάθε άποψη για την πόλη. Σύμφωνα με νέα καταγγελία του Απόστολου Ηλιόπουλου αμέσως μετά από αυτές τις παρεμβάσεις του ο δήμαρχος Θοδωρής Αλέκος φέρεται να πήγε στη Βιβλιοθήκη και να εξύβρισε τους υπαλλήλους και αποκαλώντας… “γύφτο” τον επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης Λευτέρη Αβραμόπουλο-που υπερασπίστηκε τη γραμμή της Βιβλιοθήκης ως είχε χρέος- και τους δημοτικούς του συμβούλους. Η καταγγελία έγινε ραδιοφωνικά το πρωί της Παρασκευής στο ράδιο Σταγών (ΕΔΩ το ηχητικό απόσπασμα).

Ως είναι φυσικό οι καταγγελίες αυτές προκαλούν έντονες αντιδράσεις στην Καλαμπάκα και πέρα από την όποια συμπεριφορά του δημάρχου-ανεπίτρεπτη εάν όντως είναι όπως καταγγέλλεται- δημιουργεί ένα εξόχως προβληματικό πεδίο συνεργασίας με έναν φορέα όπως η Βιβλιοθήκη η οποία παράγει πολιτισμό και γνώση.

Ο Απόστολος Ηλιόπουλος- Ακαδημαϊκός ο οποίος ζει και εργάζεται στις Ηνωμένες Πολιτείες- μάλιστα μίλησε το απόγευμα της Παρασκευής στους εργαζόμενους, τους διαβεβαίωσε πως είναι δίπλα τους και τους στηρίζει και ότι δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να λειτουργήσει ξανά με έναν τέτοιο τρόπο σε έναν ιερό χώρο, όπως αυτός. Δείτε το βίντεο:

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης