Τοπικά

Απίστευτος Αβραμόπουλος. Συγκέντρωση άνω των 1.500 ανθρώπων στην Καλαμπάκα (εικόνες)

Με μια απίστευτη σε προσέλευση συγκέντρωση ο Λευτέρης Αβραμόπουλος κήρυξε και επίσημα την έναρξη της προεκλογικής περιόδου στον Δήμο Μετεώρων.

 

Το βράδυ της Πέμπτης, ανήμερα της ονομαστικής του εορτής κιόλας, είδε εκατοντάδες συνδημότες του να γεμίζουν ασφυκτικά την αίθουσα συγκεντρώσεων του Grand Meteora και ακόμη περισσότερους να παρακολουθούν την εκδήλωσή του με θέμα “Οι γυναίκες στο προσκήνιο” από γιγαντοοθόνες στον περιβάλλοντα χώρο, παρά το κρύο. Σύμφωνα με τους υπολογισμούς έμπειρων στα δρώμενα της Καλαμπάκας εκτιμάται ότι βρέθηκαν εκεί περισσότεροι από 1.500 άνθρωποι, εκφράζοντας με την παρουσία τους τη στήριξή τους στο “νέο” που πρεσβεύει ο νεαρός υποψήφιος δήμαρχος Μετεώρων.

Κατάφερε δε ο Αβραμόπουλος να ενώσει τη Θεσσαλία σε αυτή την πρώτη του εκδήλωση καθώς εκτός του περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού και του αναπληρωτή αυτού Χρήστου Μιχαλάκη έδωσαν το παρών το σύνολο σχεδόν των αντιπεριφερειαρχών απ’ όλους τους Νομούς (Δήμητρα Νάτσινα, Γιάννης Μπουτίνας, Θανάσης Μόρας, Γιάννης Τέας, η πρόεδρος του Π.Σ. Τάνια Δόκου, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Ντίνος Μπάρδας και Χρήστος Γακόπουλος),  ο δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου, οι Ηλίας Βλαχογιάννης, Μικέλης Χατζηγάκης, Χαρά Ξάνθη, Χρυσάνθη Γάλλου-Δαλκαφούκη, η σύζυγος του υπουργού Ενέργειας Κώστα Σκρέκα, Ειρήνη Καραγκούνη, ο πρόεδρος της ΕΑΣΤ Αχιλλέας Λιούτας, πατέρας του βουλευτή, και κυρίως άνθρωποι απ’ όλους τους πολιτικούς χώρους.

Στο πάνελ της εκδήλωσης βρέθηκαν και μίλησαν για το ρόλο της γυναίκας στην πολιτική και στον επαγγελματικό στίβο η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδρίνη, η αντιδήμαρχος Τρικκαίων Σοφία Αλεστά και οι ελεύθερες επαγγελματίες της Καλαμπάκας  Μαρία Καρούτα και Εύη Ναστογιάννη.

Ο Λευτέρης Αβραμόπουλος στην εισαγωγή του τόνισε ότι η εκδήλωση γίνεται “για να τιμήσουμε τις γυναίκες. Τις γυναίκες του τόπου μας. Του Δήμου Μετεώρων. Της ευρύτερης περιοχής μας. Αλλά και όλες τις γυναίκες. Τις νεαρές, τις μεγαλύτερες σε ηλικία, τις εργαζόμενες, τις μητέρες, Αλλά και εκείνες που συμμετέχουν στα κοινά για να προσφέρουν στον τόπο τους και στην κοινωνία συνολικά. Όλες τις γυναίκες που μάχονται καθημερινά για να κερδίσουν τη ζωή τους, να προκόψουν στην εργασία τους, να στηρίξουν τις οικογένειές τους να φροντίσουν τα παιδιά τους, να συμμετέχουν στις ανάγκες της ίδιας της κοινωνίας. Αξίζουν την προσοχή μας, Αξίζουν την μέριμνά μας, Τη στήριξή μας, Την αγάπη μας… Είναι δυνατόν να πάμε μπροστά τον τόπο μας όταν στους Δήμους, στις Περιφέρειες, ακόμα και στη Βουλή, η γυναικεία παρουσία είναι ισχνή; Όχι βέβαια… Εμείς, όμως, θέλουμε να πάμε μπροστά τον τόπο μας. Και για να το πετύχουμε χρειαζόμαστε πιο πολλές γυναίκες κοντά μας, δίπλα μας, μαζί μας. Η τοπική αυτοδιοίκηση μπορεί να αναπτύξει δυναμικά μεγάλο πεδίο δράσης για την ισότιμη θέση της γυναίκας. Γι’ αυτό η «Δύναμη Ευθύνης» δίνει σήμερα φωνή στις γυναίκες. Γυναίκες πολιτικούς, επαγγελματίες, επιχειρηματίες. Να μας μιλήσουν ανοιχτά για τον αγώνα τους, τις δυσκολίες τους και τις ανησυχίες τους. Για τους στόχους και τα όνειρά τους. Και μέσα από αυτόν τον δημόσιο διάλογο, να βοηθήσουν και εμάς να βρούμε πολιτικά τον σωστό δρόμο έμπρακτης στήριξής τους”.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης