Τοπικά

Αποκάλυψη!!!… Στα πράσινα και με… ηλεκτρικό αμάξι στο “Μύλο” ο Αϊ Βασίλης

Αν και οι φωνές που λένε “όχι” στη φετινή διοργάνωση του “Μύλο των Ξωτικών” πληθαίνουν, κυρίως από εκπροσώπους της ιατρικής κοινότητας οι οποίοι εκφράζουν τις επιφυλάξεις τους για περαιτέρω έξαρση της πανδημίας στην περιοχή μας, οι προετοιμασίες από την πλευρά της Δημοτικής Αρχής προχωράνε κανονικά και με γρήγορους ρυθμούς.

 

Μάλιστα το trikalavoice.gr αποκαλύπτει σήμερα… λεπτομέρειες του σχεδίου για τον φετινό “Μύλο” ο οποίος είναι αφιερωμένος, ως θεματολογία, στην κλιματική αλλαγή. Το σχέδιο, λοιπόν, προβλέπει την άφιξη στα Τρίκαλα του Αϊ Βασίλη όχι όπως τον έχουμε συνηθίσει, στα κόκκινα και με έλκηθρο, αλλά ντυμένο στα… πράσινα και οδηγώντας ηλεκτρικό αυτοκίνητο, φιλικό προς το περιβάλλον!!!… Αυτό θα είναι το κλου στην έναρξη της εκδήλωσης με τη φιλοδοξία από την e-trikala να “παίξει” πανελλαδικά-που θα παίξει δηλαδή καθώς όλα είναι τακτοποιημένα.

Κατά τα λοιπά συνεχίζονται οι προετοιμασίες στο Χριστουγεννιάτικο πάρκο, η κορδέλα στο “Μύλο” έχει τοποθετηθεί και σπιτάκια τοποθετούνται στον αύλειο χώρο καθώς στο σύνολό τους σχεδόν όλες οι δράσεις θα γίνουν στους εξωτερικούς χώρους.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης