Τοπικά

Απονομή Οφφικίου του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας στον Δρ. Ιατρικής Χ. Χολέβα

Ο Αρχιγραμματέας του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας, Σεβ. Μητροπολίτης Ναυκράτιδος κ. Παντελεήμων, σεπτή εντολή του Πάπα και Πατριάρχη Αλεξανδρείας, κ.κ. Θεοδώρου, επέδωσε το οφίκιο του άρχοντος Ρεφενενδαρίου στον κ. Χρήστο Χολέβα, Δρ Ιατρικής, στο μετόχι του Πατριαρχείου στην Αθήνα.

 

 

Η Τελετή χειροθεσίας πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου παρουσία του Προέδρου των Οφφικιαλίων κ. Θεοδώρου Παναγόπουλου, του Αντιπρύτανη Έρευνας και διά Βίου Μάθησης του ΑΠΘ κ. Ευστράτιου Στυλιανίδη, Προέδρου του Τμήματος Κοινωνικής Θεολογίαςκαι Χριστιανικού Πολιτισμού ΑΠΘ κ. Απόστολο Κραλίδη Αρχόντων του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας, οικείων και φίλων.

Σε κλίμα συγκίνησης ο νέος οφικιάλιος του Πατριαρχείου δέχθηκε τη μεγάλη τιμή με την οποία τον περικόσμησε η ΑΘΜ ο Πάπας και Πατριάρχης κ.κ. Θεόδωρος.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Παντελεήμων αναφέρθηκε εν συντομία στην προσωπικότητα του νέου οφικιάλιου.

Ο τιμηθείς αντιφωνώντας, ευχαρίστησε την ΑΘΜ τον Πάπα και Πατριάρχη Αλεξανδρείας κ. Θεόδωρο και τον Σεβασμιώτατο για την μεγάλη αυτή τιμή και ευλογία, που έλαβε από την παλαίφατη Εκκλησία Αλεξανδρείας και δήλωσε ότι θα σταθεί αρωγός στο μεγάλο έργο του Πατριαρχείου στην Αφρική.

romfea.gr

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης