Τοπικά

Αποχαιρετιστήριο μήνυμα της τ. Διευθύντριας Β/θμιας Εκπαίδευσης Βάσως Κάκλα

Μετά από έξι χρόνια στη θέση της Διευθύντριας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων ολοκλήρωσα τον κύκλο της εκπαιδευτικής μου διαδρομής,  που μου προσέφερε πολλές χαρές και συγκινήσεις. Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου όλον τον εκπαιδευτικό κόσμο με τον οποίο όλα αυτά τα χρόνια συνεργάστηκα αρμονικά.

Τους συναδέλφους μου (έτσι τους ένοιωθα  πάντα) εκπαιδευτικούς της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων, που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και εργάστηκαν με υψηλό αίσθημα ευθύνης, ιδιαίτερα στις δύσκολες συνθήκες της τελευταίας σχολικής χρονιάς.

Ευχαριστώ ιδιαίτερα τους Διευθυντές, τις Διευθύντριες των σχολικών μονάδων για την εξαιρετική συνεργασία που είχαμε και για τη στήριξη του έργου μου όλα αυτά τα χρόνια.

Ευχαριστώ τα μέλη του Υπηρεσιακού Συμβουλίου για τη πολύτιμη βοήθειά τους να καλύψουμε τις ανάγκες των σχολείων, συμπαραστεκόμενοι πάντα στα ιδιαίτερα προβλήματα  των συναδέλφων. Οι αποφάσεις μας υπήρξαν ομόφωνες και επιτύχαμε με πολύωρες συνεδριάσεις  και με πνεύμα συναντίληψης να δίνουμε λύσεις σε όλα τα θέματα.

Ευχαριστώ από καρδιάς τους εξαιρετικούς συνεργάτες μου, διοικητικούς υπαλλήλους, τους Προϊσταμένους και τις Προϊσταμένες στα τμήματα της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης καθώς και τους αποσπασμένους σ’ αυτήν εκπαιδευτικούς, για τη γόνιμη συνεργασία μας για την επίλυση και την άμεση διεκπεραίωση όλων των υπηρεσιακών θεμάτων με αίσθημα ευθύνης και σεβασμού  προς τα σχολεία και το κοινό. Χωρίς τη δική τους συνεργασία δε θα μπορούσα να φέρω εις πέρας το δύσκολο έργο μου.

Θα ήταν παράλειψη να μην ευχαριστήσω τους Περιφερειακούς Διευθυντές και τα στελέχη της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης για τη φιλότιμη στήριξη και καθοδήγηση όλα αυτά τα χρόνια.

Ευχαριστώ θερμά το ΠΕΚΕΣ Θεσσαλίας και τους αρμόδιους συντονιστές και φορείς για τις  καθοδηγητικές εκπαιδευτικές τους παρεμβάσεις στους εκπαιδευτικούς μας.

Τέλος ευχαριστώ θερμά την Τοπική Αυτοδιοίκηση α’ και β’ βαθμού για την αμέριστη υποστήριξη στο δύσκολο έργο μας, την Ιερά Μητρόπολη, τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων που συμπαραστάθηκαν και ενίσχυσαν με τις δικές τους δυνάμεις το έργο μας. 

Όλα αυτά τα χρόνια αξιόλογοι πνευματικοί άνθρωποι του τόπου μας συνέδραμαν τα σχολεία μας με το έργο τους, με την παρουσία τους, με την προσφορά τους! Εκ μέρους όλης της εκπαιδευτικής κοινότητας τους ευχαριστώ θερμά!

Το μεγαλύτερο ευχαριστώ το οφείλω στους μαθητές μας που η ορμή τους, τα νιάτα τους, η διάθεσή τους να μορφωθούν, μας έκαναν και εμάς καλύτερους και με τις διακρίσεις τους ανέβασαν πολλές φορές την πόλη τους και την Εκπαίδευση στο υψηλότερο βάθρο πανελλαδικά και μας πρόσφεραν μεγάλες συγκινήσεις.

Όλα αυτά τα χρόνια προσπάθησα να εργαστώ με δημιουργική πνοή, για να χτίσουμε ένα σχολείο ελκυστικό στους μαθητές μας, να οργανώσω αποτελεσματικά  τη διοικητική υποστήριξη των σχολείων μας και των εκπαιδευτικών μας, με  δικαιοκρισία και εφαρμογή του νομικού πλαισίου, όπως προδιαγραφόταν από το υπεύθυνο φορέα, το ΥΠΑΙΘ.

Παρέδωσα σήμερα τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων στη νέα Διευθύντρια, την κα Ελένη-Μαρίνα Ξυνοπούλου, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα πρωτόκολλα παράδοσης και παραλαβής.  Της εύχομαι  ειλικρινά να ασκήσει το έργο της διοίκησης με έμπνευση και δημιουργική πνοή και να διανύσει μια επιτυχημένη θητεία.

Βασιλική Κάκλα

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης