Τοπικά

Αποχώρηση με αιχμές από το «Μένουμε Τρίκαλα»

Η Σταυρούλα Καρύδα, μέλος της αυτοδιοικητικής κίνησης «Μένουμε Τρίκαλα» (… με μηδαμινή απήχηση στην κοινωνία, όπως αποδείχθηκε στις εκλογές) στην οποία πρωτοστάτησε ο τέως διοικητής του Νοσοκομείου Τρικάλων Δημήτρης Παρθένης, ανακοινώνει την αποχώρησή της από αυτή. Συγκεκριμένα σε επιστολή της στο trikalavoice.gr  αναφέρει:

«Κάνω γνωστό στις Τρικαλινές και στους Τρικαλινούς ότι υποβάλω την παραίτησή μου από μέλος του αυτοδιοικητικού Σωματείου ”Μένουμε Τρίκαλα”. Πίστεψα πως μπορώ να συμβάλλω και από το δικό μου μετερίζι στην πρόταση που δέχτηκα από τα μέλη του “μένουμε Τρίκαλα” σε ένα νέο μοντέλο ανάπτυξης του δήμου Τρικκαίων.

Δυστυχώς η έλλειψη συντονισμού, διαλόγου και ομαδικότητας πολλές φορές με έφεραν σε δύσκολη θέση. Δεν ήταν δυνατή η αποχώρησή μου νωρίτερα για λόγους ηθικής τάξης, εν μέσω προεκλογικής περιόδου  καθώς κατήλθα ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνεργαζόμενο συνδυασμό «Μαζί για τα Τρίκαλα».

Ωστόσο σήμερα μπορώ να πω ότι  Αρνούμαι να συμμετέχω σε “ομάδες” που θέλουν να έχουν ή εχθρούς ή οπαδούς. Εχθρούς που απορρίπτουν ότι πούνε πριν το πούνε και οπαδούς που αποδέχονται ότι πούνε πριν το πούνε. Και είμαι έτοιμη θα δεχθώ τις “κυρώσεις” της απόφασής μου. Στην ζωή μου δεν υπήρξα οπαδός έστω και εάν αυτό ήταν απέναντι στα συμφέροντα μου.

Καρύδα Σταυρούλα

Υπάλληλος με 12μηνη σύμβαση ΟΑΕΔ ΥΕ Εργατών στο Γ.Ν.Τ”

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης