Τοπικά

Αρίστευσαν Τρικαλινοί υποψήφιοι για Ιατρικές Σχολές (ονόματα)

Παρά τις ιδιαιτερότητες της χρονιάς και τα απαιτητικά θέματα των πανελλαδικών εξετάσεων, οι μαθητές του  φροντιστηρίου  βιολογίας ΄΄ΚΥΤΤΑΡΟ΄΄, κατέγραψαν και φέτος υψηλές επιδόσεις στο μάθημα της Βιολογίας.

Το συγκεκριμένο φροντιστήριο έχει καθιερωθεί ως το «Ιατρικό φροντιστήριο» δεδομένου ότι ο μεγαλύτερος αριθμός μαθητών της πόλης μας που εισάγεται στις Ιατρικές, Οδοντιατρικές και Φαρμακευτικές σχολές, προετοιμάζεται για τις εξετάσεις στο μάθημα της Βιολογίας από τον Βιολόγο Βασίλειο Σπύρου, στο φροντιστήριο ΄΄ΚΥΤΤΑΡΟ΄΄.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος οι επιδόσεις των μαθητών του φροντιστηρίου στο μάθημα της Βιολογίας  είναι πολύ υψηλότερες συγκριτικά με τα αντίστοιχα πανελλαδικά στατιστικά  στοιχεία των βαθμολογιών που ανακοινώθηκαν από το Υπουργείο Παιδείας.

Το trikalavoice.gr παρακολουθώντας για ακόμη μια χρονιά τη μάχη των μαθητών της πόλης για την είσοδο στις ιατρικές σχολές, επικοινώνησε με το φροντιστήριο ΄΄ΚΥΤΤΑΡΟ΄΄ και κατέγραψε ενδεικτικά τις άριστες επιδόσεις των μαθητών. Από το σύνολο των 85 μαθητών του φροντιστηρίου οι 16 από αυτούς κατέγραψαν επιδόσεις από 19 – 20  δηλαδή ποσοστό 18,8 %, , ενώ το αντίστοιχο πανελλήνιο ποσοστό είναι 6,6 %.

Παρακάτω αναφέρονται τα ονόματα των μαθητών τα οποία δημοσιεύονται κατόπιν της έγκρισής τους:

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης