Ροή Τοπικά

Αρίστευσε στο διαγωνισμό υποτροφιών του ΑΘΗΝΑ ο Χρ. Οικονόμου

Ο πρωτότοκος γιος των Γιώργου Οικονόμου και της Βασίλκας Μερεντίτη κέρδισε μια από τις υποτροφίες εισόδου στο γυμνάσιο των εκπαιδευτηρίων ΑΘΗΝΑ.

Ο 17ος γραπτός διαγωνισμός των Εκπαιδευτηρίων ΑΘΗΝΑ διεξήχθη στις 28 Ιουνίου με εξαιρετικά μεγάλη συμμετοχή παιδιών απ’ όλα τα σχολεία της πόλης και μέσα από μια αδιάβλητη διαδικασία αξιολόγησης τα αποτελέσματα ανακοινώθηκαν στις 2 Ιουλίου (ΕΔΩ).

Ο διευθυντής του Γυμνασίου Μ. Παπάς ευχαρίστησε και συγχάρηκε όλους τους γονείς για τη συμμετοχή των παιδιών τους  και τόνισε τη μεγάλη και ουσιαστική προσφορά του διαγωνισμού σε όλα τα παιδιά που συμμετέχουν , γιατί δίνει τη δυνατότητα σε κάθε παιδί να  αξιοποιήσει  τις γνώσεις του και τις δυνατότητές του . Για τον λόγο αυτό ο διαγωνισμός έχει καταξιωθεί εδώ και δεκαεπτά χρόνια στη συνείδηση γονέων , μαθητών και εκπαιδευτικών

Με βάση τα αποτελέσματα ο Χρήστος Οικονόμου του Γεωργίου, απόφοιτος των Εκπαιδευτηρίων Σακκά κέρδισε την 1η υποτροφία καταγράφοντας βαθμολογία 93/100. Δικαίως καμαρώνουν οι γονείς του.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης