Τοπικά

ΑΡΝΗΤΙΚΑ και τα 328 rapid test των δασκάλων σε Τρίκαλα και Καλαμπάκα

Με ικανοποιητική συμμετοχή διενεργήθηκαν σήμερα rapid test σε εκπαιδευτικούς της Α/θμιας Εκπαίδευσης, αλλά και των Ειδικών σχολείων της Β/θμιας, τα οποία ανοίγουν τη Δευτέρα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του trikalavoice.gr προσήλθαν συνολικά σε Τρίκαλα και Καλαμπάκα 328 εκπαιδευτικοί για να υποβληθούν σε έλεγχο για τον κορωνοϊό, λίγο πριν την επανέναρξη των μαθημάτων. Όπως αναφέρει στο trikalavoice.gr η επικεφαλής των κλιμακίων του ΕΟΔΥ στα Τρίκαλα, ιατρός-περιφερειακή σύμβουλος Δήμητρα Νάτσινα “όλα τα τεστ ήταν αρνητικά. Αναμένουμε και αύριο Κυριακή να προσέλθουν στα Τρίκαλα ακόμη περισσότεροι δάσκαλοι και νηπιαγωγοί, καθώς υπολογίζεται σε πάνω από 1.000 ο αριθμός τους. Είμαστε εδώ, με εντολή του περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστού και θα συνεχίσουμε να εκτελούμε το έργο μας για να νιώθουμε όλοι πιο ασφαλείς”. Παρών στην όλη διαδικασία ήταν και ο διευθυντής Α/θμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων Χρήστος Τρικάλης.

Συρροή κρουσμάτων σε μεγάλη εταιρεία των Τρικάλων

Απογοήτευση στον εμπορικό κόσμο των Τρικάλων για το νέο lockdown

Συναγερμός στα Μεγάλα Καλύβια. Rapid test αύριο για τους κατοίκους του χωριού

Τρικαλινή βρήκε το κλεμμένο της ποδήλατο στο… ποτάμι (φώτο)!!!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τα Τρίκαλα, τη Θεσσαλία, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο trikalavoice.gr

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης