Ροή Τοπικά

Αρπάχτηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο Τρικκαίων

Στα χέρια ήρθαν δημοτικοί σύμβουλοι της συμπολίτευσης και της ελάσσονος αντιπολίτευσης με αφορμή την παραχώρηση δημοτικής έκτασης σε… όμιλο αεροσφαίρισης (!!!) της περιοχής.

Όπως καταγράφει το trikalavoice.gr  τα πνεύματα το βράδυ της Τρίτης οξύνθηκαν επικίνδυνα για ένα θέμα που έμοιαζε τυπικό. Αφορμή το αίτημα νέου ομίλου αεροσφαίρισης ο οποίος ζητούσε την παραχώρηση έκτασης προκειμένου να λειτουργήσει. Στο καταστατικό ίδρυσής του το σωματείο προέβλεπε ότι μέλη του μπορούν να είναι μόνο «Έλληνες πολίτες». Αυτό προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση του επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης (ΚΚΕ) Γιώργου Καϊκη ο οποίος έκανε λόγο για «ρατσιστικές ενέργειες» και παραλληλισμούς με τη Χρυσή Αυγή.

Υπήρξε έντονη αντίδραση συμβούλων της συμπολίτευσης, οι οποίοι υπενθύμισαν  ότι αυτή η Δημοτική Αρχή «άνοιξε την αγκαλιά της στους πρόσφυγες, προσφέροντας ακόμη και το σημείο αναφοράς της πόλης, το Φρούριο για τη φιλοξενία τους» και ότι «ακόμη φιλοξενούμε πρόσφυγες δείχνοντας εμπράκτως ποιοι είμαστε». Σφοδρή υπήρξε η αντίδραση του πρώην προέδρου του Δ.Σ. Μιχάλη Μπάρδα ο οποίος έκανε λόγο για «φασισμό από πλευράς της ελάσσονος αντιπολίτευσης που δημιουργεί θέμα για ένα σωματείο που έχει δικαίωμα να επιλέγει τα μέλη του και για ένα καταστατικό που αναγνωρίστηκε δημοκρατικά από τα Ελληνικά Δικαστήρια».

Στο σημείο αυτό υπήρξε διακοπή για να… ηρεμήσουν τα πνεύματα, αλλά συνέβη το ακριβώς αντίθετο καθώς κουβέντα στη κουβέντα αρπάχτηκαν ο δημοτικός σύμβουλος της συμπολίτευσης Απόστολος Παππάς και της ελάσσονος αντιπολίτευσης Κώστας Τάσιος. Παρενέβησαν οι ψυχραιμότεροι και το επεισόδιο έληξε (… μέχρι το επόμενο!!!).

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης