Τοπικά

Αρχίζουν οι παρεμβάσεις στη λαϊκή αγορά των Τρικάλων

Ολοκληρώθηκε η ηλεκτρονική διαβούλευση για τη νέα λαϊκή αγορά της πόλης και αναμένεται εντός των προσεχών εβδομάδων να ξεκινήσουν οι εργασίες εξωραϊσμού της.

Σύμφωνα με το πλάνο που υπάρχουν θα μεγαλώσουν τα πεζοδρόμια ένθεν κακείθεν, αλλά και οι νησίδες και πάνω σε αυτές θα τοποθετηθούν μόνιμες, καλαίσθητες, ξύλινες κατασκευές, όπου θα μπορούν οι παραγωγοί να εκθέτουν τα προϊόντα τους. Θα επιτρέπεται μόνο η διέλευση των οχημάτων και το παρκάρισμα σε συγκεκριμένες θέσεις που θα διαμορφωθούν. Στις προθέσεις της Δημοτικής Αρχής είναι να μετακινηθεί το terminal του Αστικού ΚΤΕΛ από την πρώτη νησίδα και τα λεωφορεία να επιβιβάζουν και να αποβιβάζουν τον κόσμο σε ειδικά διαμορφωμένες στάσεις ένθεν κακείθεν της πλατείας (Mikel, Γερμανός) όπου επίσης τα πεζοδρόμια θα διαπλατυνθούν.

Όπως λέει ο δήμαρχος Δημήτρης Παπαστεργίου στο trikalavoice.gr  «στόχος μας είναι η αναβάθμιση της περιοχής και να μπορέσει ο δρόμος της 28ης Οκτωβρίου να φιλοξενεί δράσεις και τα απογεύματα. Να δώσουμε κίνητρα και για νέες επιχειρήσεις στην περιοχή».

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης