Ροή Τοπικά

Αυστηρά μέτρα προφύλαξης στον Όμιλο Σαράντη

Ένα βήμα πιο μπροστά στην αντιμετώπιση του κορωνοϊού βρέθηκε ο όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΕΙΑ.

Ο λόγος είναι προφανής, καθώς τα μέτρα υγιεινής ήταν πάντοτε αυστηρά, τόσο στα εργοστάσια και στους χώρους παραγωγής των προϊόντων, όσο και στα γραφεία της διοίκησης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του trikalavoice.gr εδώ και δυο εβδομάδες εφαρμόζεται ήδη η εκ περιτροπής εργασίας από το σπίτι-για 70 εργαζόμενους τη φορά-ενώ η είσοδος στις εγκαταστάσεις του Ομίλου σε Τρίκαλα, Λάρισα, Ξάνθη, γίνεται αυστηρά κατόπιν απολύμανσης και για συγκεκριμένο χρόνο παραμονής.

Οι οδηγοί που μεταφέρουν τα προϊόντα δεν εισέρχονται πλέον στους εσωτερικούς χώρους, αλλά λαμβάνουν την «κίνησή» τους από ειδικά γραφεία που έχουν στηθεί έξω από αυτούς.

Όπως αναφέρει στο trikalavoice.gr ο διευθύνων σύμβουλος των ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΕΙΩΝ Μιχάλης Σαράντης «λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα, όπως πάντα κάναμε, για τη διασφάλιση της ποιότητας των προϊόντων μας και της υγείας των εργαζομένων».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η κρίση του κορωνοϊού δεν δείχνει να επηρεάζει προς το παρόν της πωλήσεις της εταιρείας, καθώς οι παραγγελίες στο εσωτερικό είναι αυξημένες κατά 17% και περίπου κατά 60%  αυξημένες στο εξωτερικό σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο πέρυσι.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης