Ροή Τοπικά

Αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα στην “ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ”

Το Κέντρο Αποθεραπείας & Αποκατάστασης  “ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Α.Ε” συνεχίζει να υλοποιεί τη δέσμευση για παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών υγείας. Η εξατομίκευση των υπηρεσιών αποκατάστασης εμπεριέχουν όλα τα νέα επιστημονικά δεδομένα και για τον νέο κορωνοϊό.

 

Τα πρωτόκολλα εισαγωγής νέων ασθενών και πρόληψης έναντι του covid 19, υπερκαλύπτουν τις προδιαγραφές του ΕΟΔΥ με ολοκλήρωση της πρώτης φάσης του εμβολιασμού για το σύνολο των εργαζομένων και των ασθενών του κέντρου. Οι πτέρυγες εισαγωγών έχουν επεκταθεί και αφορούν 14 θαλάμους νοσηλείας, στους οποίους έχουν τοποθετηθεί συστήματα εξαερισμού, ανάλογα των προδιαγραφών των θαλάμων αρνητικών πιέσεων με χρήση φίλτρων ενεργού άνθρακα και HEPA. Για να αντιμετωπιστεί η  αναστολή του επισκεπτηρίου  βοηθήσαμε ασθενείς και συγγενείς να βρίσκονται σε επαφή, πραγματοποιώντας έως τώρα πάνω από 2500 βιντεοκλήσεις. Διατηρούμε τις αποστάσεις αλλά παραμένουμε σε επαφή.

 

Παρόλο τις απαιτητικές συγκυρίες της πανδημίας η “ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ” συνεχίζει να επενδύει στην επιστημονική δράση της με τον εμπλουτισμό της Επιστημονικής Ομάδας με τον Dr. Γεώργιο Τζήμα, σαν Διευθυντή του Νευρολογικού Τμήματος. Ευχαριστούμε όλους τους ασθενείς μας για την εμπιστοσύνη τους και συνεχίζουμε να λειτουργούμε με υψηλά πρότυπα.

Το Δ.Σ

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης