Τοπικά

Αυτή είναι η 55χρονη Τρικαλινή που σκότωσαν στη Θεσσαλονίκη

Τρικαλινή είναι η 55χρονη που πυροβόλησαν σήμερα το πρωί σε ζαχαροπλαστείο στη Νέα Μάδυτο Θεσσαλονίκης. Συγκεκριμένα και σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr πρόκειται για την Αλεξάνδρα Φουντούνα, αδελφή του αείμνηστου διαμεσολαβητή των Ρομά των Τρικάλων, Ηλία Φουντούνα.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΕΛΑΣ ειδοποιήθηκε στις 10:30 για περιστατικό με πυροβολισμούς στη Νέα Μάδυτο. Έσπευσαν άντρες αυτής στο σημείο και βρήκαν την 55χρονη σοβαρά τραυματισμένη. Μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο και κατέληξε νωρίτερα το μεσημέρι. Την άτυχη Αλεξάνδρα πυροβόλησε τρεις φορές άλλη γυναίκα η οποία αναζητείται από τις αρχές, ενώ γίνεται έρευνα στο ευρύτερο περιβάλλον της για τους λόγους που μπορεί να οδήγησαν στο έγκλημα. Όπως λέει ο άλλος αδελφός του θύματος, Γιώργος Φουντούνας η αδερφή του πήγαινε να πάρει ψωμί από το ζαχαροπλαστείο- πρατήριο που βρίσκεται πολύ κοντά στο κέντρο υγείας, όταν εκείνη τη στιγμή ένα άτομο που κατέβηκε από αυτοκίνητο πυροβόλησε εναντίον της με καραμπίνα τουλάχιστον τρεις φορές, με αποτέλεσμα να την τραυματίσει θανάσιμα. 

Όπως δηλώνει στο trikalavoice.gr  ο ανιψιός του θύματος Παρασκευάς Φουντούνας, που διακρίνεται στη φωτό παραπάνω μαζί της, οι υποψίες τους πέφτουν προς συγκεκριμένη κατεύθυνση και συμπληρώνει ότι  “η θεία μου είχε φτιάξει μια νέα ζωή τα τελευταία χρόνια στη Χαλκιδική και ζούσε ήσυχα όπως ήθελε”.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας:

«Πρωινές ώρες σήμερα (13-12-2021), σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην περιοχή της Νέας Μαδύτου, γυναίκα έβαλε με κυνηγετικό όπλο σε βάρος 55χρονης ημεδαπής, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό της.

Η παθούσα μεταφέρθηκε αρχικά στο τοπικό Κέντρο Υγείας και ακολούθως σε νοσοκομείο της πόλης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Στο σημείο μετέβη συνεργείο της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος, για την εξερεύνηση του χώρου.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης».

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης