Τοπικά

Αυτοί είναι οι οφθαλμίατροι που μας φροντίζουν… σαν τα μάτια τους, στην ΟΡΑΣΗ

Η Οφθαλμολογική μονάδα ημερήσιας νοσηλείας ΟΡΑΣΗ  είναι μια σύγχρονη και ολοκληρωμένη οφθαλμολογική μονάδα.

Ιδρύθηκε και λειτουργεί εδώ και 1 χρόνο στα Τρίκαλα και πρόκειται για την υλοποίηση ενός οράματος και μιας ανάγκης για μια σύγχρονη και ολοκληρωμένη αντιμετώπιση του οφθαλμολογικού ασθενούς. Δημιουργήθηκε από τρείς καταξιωμένους οφθαλμιάτρους με εξειδίκευση σε συγκεκριμένους τομείς της οφθαλμολογίας. Σκοπός της είναι να παρέχει όλα τα σύγχρονα μέσα που είναι πλέον απαραίτητα στην άσκηση της οφθαλμιατρικής και σε όλους τους συναδέλφους οφθαλμίατρους της κεντρικής Ελλάδος.

Οι οφθαλμίατροι της κλινικής έχουν πολυετή εξειδίκευση και εμπειρία σε αναγνωρισμένα κέντρα της Ευρώπης στην παθολογική και χειρουργική του οφθαλμού. Αν και είναι low profile, αφήνοντας την επιστήμη τους να μιλήσει γι’ αυτούς, το trikalavoice.gr σήμερα σας τους παρουσιάζει:

Ο Γεροδήμος Γεώργιος M.D , F.I.C.O , γεννήθηκε στην πόλη της Καλαμπάκας. Σπούδασε Ιατρική στο Α.Π.Θ (Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θασαλονίκης. Στη συνέχεια ειδικεύτηκε στην Οφθαλμολογική Χειρουργική στο Γ.Ν. Λάρισας και στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου Πάτρας.
Είναι κάτοχος του INTERNATIONAL COUNCIL OF OPHTHALMOLOGY.
Διετέλεσε επιστημονικός υπεύθυνος του χειρουργικού τμήματος της Οφθαλμολογικής κλινικής «ΤΙΓΚΑ» (περίοδος 2003-2005).
Ακολούθως ίδρυσε Οφθαλμοχειρουργικό τμήμα στην κλινική «ΠΑΝΤΕΛΙΔΑΚΗ», (περίοδος 2005-2012).
Δίδαξε στην Μ.Τ.Ε.Ν. Σχολή του Γ.Ν. Λάρισας το μάθημα της Οφθαλμολογίας.
Λαμβάνει μέρος κάθε χρόνο σε συνέδρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό φροντίζοντας έτσι την συνεχή ενημέρωση και εκπαίδευση του.
Αδιαλείπτως από το 2002 έως σήμερα λειτουργεί στην Καλαμπάκα το πλήρως εξοπλισμένο ιατρείο του.
Είναι παντρεμένος και έχει μία κόρη.
 
 
Ο Παπαθωμάς Θωμάς ειδικεύθηκε στην Οφθαλμολογία στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων και στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Παπαγεωργίου στη Θεσσαλονίκη.
Στη συνέχεια εξειδικεύθηκε στην παθολογία και χειρουργική αμφιβληστροειδούς καθώς και στη χειρουργική του καταρράκτη επί σειρά ετών σε κάποια από τα καλύτερα πανεπιστημιακά νοσοκομεία του Ηνωμένου Βασιλείου.
Έχει πλήθος δημοσιεύσεων σε ελληνικά και ξένα περιοδικά και συμμετέχει κάθε χρόνο ως ομιλητής καθώς και σε στρογγυλές τράπεζες σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια.
Medical Retina Fellow (Έμμισθος επιμελητής με ειδικό αντικείμενο την παθολογία του αμφιβληστροειδούς) – Πανεπιστημιακή Οφθαλμολογική Κλινική του Aintree University Hospital, στο Liverpool, UK (Σεπτέμβριος 2010 – Μάιος 2013).
Vitreoretinal Fellow (Έμμισθος επιμελητής με ειδικό αντικείμενο τη χειρουργική του αμφιβληστροειδούς) – Πανεπιστημιακή Οφθαλμολογική Κλινική του Royal Cornwall Hospital, UK (Μάιος 2013 – Μάιος 2015)
Vitreoretinal Fellow (Έμμισθος επιμελητής με ειδικό αντικείμενο τη χειρουργική του αμφιβληστροειδούς) – Πανεπιστημιακή Οφθαλμολογική Κλινική του Southampton University Hospital, UK. Την περίοδο αυτή εξειδικεύτηκε και στη χειρουργική επιπλεγμένων περιστατικών καταρράκτη (Μάιος 2015 – Αύγουστος 2016)
Consultant Vitreoretinal Surgeon (Έμμισθος Διευθυντής του τμήματος Χειρουργικής Αμφιβληστροειδούς) – Πανεπιστημιακή Οφθαλμολογική Κλινική του Southampton University Hospital, UK. (Σεπτέμβριος 2016 – Μάιος 2017)
Πανεπιστημιακός Υπότροφος στην Α’ Πανεπιστημιακή Οφθαλμολογική Κλινική του ΑΧΕΠΑ στη Θεσσαλονίκη, έχοντας αναλάβει το τμήμα παθολογίας και χειρουργικής του αμφιβληστροειδή (Ιούνιος 2017 – Σήμερα)
 
 
Ο Αντώνης Μεταξιώτης γεννήθηκε στα Τρίκαλα το 1974. Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά. Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής με άριστα και έκανε ειδικότητα οφθαλμολογίας στην Αθήνα στα νοσοκομεία Θριάσιο και Ερυθρός Σταυρός. Απέκτησε το δίπλωμα της οφθαλμολογίας μετά από εξετάσεις με άριστα, ενώ είναι κάτοχος του διπλώματος FEBO (European Board of Opthalmology).
Consultant στο Γλαύκωμα (Leicester – Λέστερ) – U.K. Ειδίκευση σε τραμπεκουλεκτομές, βαλβίδες και στο Laser γλαυκώματος
Fellow στο Moorfields Eye Hospital (U.K.) Ειδίκευση στην μικροχειρουργική καταρράκτη (MICS – Ελάχιστη τομή)
Fellow στο Moofields Eye Hospital (U.K.) Ειδίκευση στη διάγνωση και θεραπεία παθήσεων του αμφιβληστροειδούς (εκφύλιση ώχρας, σακχαρώσης διαβήητης, αγγειακές παθήσεις) με laser και χρήση ενδοϋαλοειδικών ενέσεων.
Consultant στην Optical Express Ειδίκευση σε επεμβάσεις Laser για διόρθωση μυωπίας, αστιγματισμού και υπερμέτρωπίας.

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τα Τρίκαλα, τη Θεσσαλία, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο trikalavoice.gr

Ακολουθήστε το trikalavoice.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης