Τοπικά

Αχιλλέας Κανταρτζής : Δίνουμε όλες τις δυνάμεις μας για να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες του λαού

Συνεχίζεται με ακάθεκτο ρυθμό η προεκλογική δράση του ΚΚΕ στα Τρίκαλα. Τις τελευταίες μέρες ο Αχιλλέας Κανταρτζής, εκλεγμένος βουλευτής  από την κάλπη της 21ης Μάη και εκ νέου υποψήφιος στις 25 Ιούνη στα Τρίκαλα, τις τελευταίες μέρες έχει περιοδεύσει σε δεκάδες χώρους, χωριά και γειτονιές , μιλώντας πρόσωπο με πρόσωπο με εκατοντάδες συντοπίτες μας .

 

 

Μεταξύ άλλων , στις συζητήσεις του με το λαό  ο Αχιλλέας Κανταρτζής  τονίζει χαρακτηριστικά :

« Η σημαντική εκλογική ενίσχυση του Κόμματος το Μάη  αλλά και την εκλογή, μετά από αρκετά χρόνια, βουλευτή κομμουνιστή στον νομό  δημιούργησε έναν  άλλο  άνεμο  αισιοδοξίας για τα λαϊκά στρώματα της περιοχής μας, που δοκιμάζονται σκληρά από τις συνέπειες της πολιτικής που ακολούθησαν όλες οι μέχρι σήμερα κυβερνήσεις.

Τα τελευταία χρόνια   η  καπιταλιστική ανάπτυξη έφερε μια μεγάλη αύξηση της κερδοφορίας στις 4-5 μεγάλες βιομηχανίες της περιοχής που δραστηριοποιούνται στον τομέα των τροφίμων και ιδιαίτερα στις γαλακτοβιομηχανίες και τα τυροκομεία, ενώ οι κτηνοτρόφοι αποδεκατίζονται, στους χώρους δουλειάς βασιλεύουν εργασιακές συνθήκες ζούγκλας με τη μερική απασχόληση και τις απλήρωτες υπερωρίες.

Οι βιοπαλαιστές αγρότες βλέπουν συνεχώς τη θέση τους να χειροτερεύει σαν αποτέλεσμα της ΚΑΠ που θα γίνει ακόμη χειρότερη, για αυτό η ύπαιθρος ερημώνει, ενώ τις συνέπειες αυτές τις νιώθουν και οι βιοπαλαιστές της πόλης. Αποτέλεσμα αυτών των επιλογών και της ανεργίας είναι και η μεγάλη μείωση του πληθυσμού στον νομό μας, 12% μειώθηκε την τελευταία εικοσαετία..

Ωστόσο, μέσα σε αυτές τις συνθήκες σημειώθηκαν το προηγούμενο διάστημα οι μικροί και οι μεγάλοι αγώνες των λαϊκών στρωμάτων της περιοχής, με ενθαρρυντικές διεργασίες ιδιαίτερα στο εργατικό κίνημα, για ανέβασμα της οργάνωσης, της συμμετοχής για την αλλαγή του συσχετισμού δυνάμεων.

Η ενίσχυση του ΚΚΕ και η εκλογή κομμουνιστή βουλευτή στην περιοχή μας αυξάνει τις ευθύνες μας να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες όλων αυτών που προσβλέπουν στο Κόμμα μας, ακόμη και αν δεν συμφωνούν σε όλα μαζί μας και μας γεμίζουν με δύναμη και αισιοδοξία να συνεχίσουμε ώστε να βγούμε πιο δυνατοί στη νέα εκλογική αναμέτρηση της 25ης Ιούνη , να επανεκλέγουν και οι 26 βουλευτές μας και ξανά βουλευτής κομμουνιστής στον νομό μας.»

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης