Ροή Τοπικά

Αύριο η ενθρόνιση του Μητροπολίτου Σταγών Θεοκλήτου (αναλυτικά το πρόγραμμα)

Η επαρχία Καλαμπάκας υποδέχεται τον νέο της Ποιμενάρχη. Συγκεκριμένα και όπως καταγράφει το trikalavoice.gr  η ενθρόνιση του νέου  Μητροπολίτου Σταγών & Μετεώρων Θεοκλήτου θα τελεσθεί μετά της πρέπουσας  μεγαλοπρέπειας στην πόλη της Καλαμπάκας αύριο Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 3 το μεσημέρι.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα τον κ. Θεόκλητο θα υποδεχθεί στα όρια της Μητροπολιτικής Περιφέρειας επί της ε.ο. Τρικάλων-Ιωαννίνων (Βασιλική) ο αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Μιχαλάκης. Στις 3 μ.μ. θα αφιχθεί ο Αρχιεπίσκοπος και ο νέος Μητροπολίτης Σταγών & Μετεώρων στη πλατεία Ρήγα Φερραίου της Καλαμπάκας. Θα ακολουθήσουν προσφωνήσεις και αντιφωνήσεις και σε πομπή στις 3.30 μ.μ. θα γίνει η ενθρόνιση στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Καλαμπάκας.

Την επομένη μέρα, Κυριακή 26 Φεβρουαρίου, ο νέος Μητροπολίτης Σταγών & Μετεώρων Θεόκλητος θα προεξάρχει Αρχιερατικού Συλλείτουργου στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος και ακολούθως περί 11.30 π.μ. θα τελέσει Τρισάγιο επί του μνήματος του Μακαριστού προκατόχου του, Σεραφείμ Αρχιερέως.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης