Τοπικά

Βασιλακόπουλος για επίθεση: “Με απείλησαν ότι θα με βρουν μέσα στο νοσοκομείο, θα μου κάψουν το αυτοκίνητο”

Για τον προπηλακισμό και την επίθεση που δέχτηκε σε ταβέρνα στο Καστράκι Καλαμπάκας μίλησε ο καθηγητής Θεόδωρος Βασιλακόπουλος το πρωί της Κυριακής. Μετά τις χτεσινές του αποκαλύψεις στο MEGA σχετικά με την επίθεση που δέχτηκε σε ταβέρνα στην Καλαμπάκα όταν ζήτησε μαζί με συναδέλφους του από τον υπεύθυνο του μαγαζιού να διεξάγει ελέγχους για την ορθότητα των πιστοποιητικών εμβολιασμού, ο καθηγητής αποκάλυψε πως βρίσκεται πολύ κοντά στο να ζητήσει ακόμη και αστυνομική προστασία, καθώς δεν είναι η μόνη απειλή που έχει δεχτεί.

 

Όπως είπε σήμερα στο ΣΚΑΪ, δεν ήταν ο ίδιος που ζήτησε από τον εστιάτορα να γίνουν οι έλεγχοι των πιστοποιητικών εμβολιασμών, αλλά ένας συνάδελφός του.

«Ήμασταν 20 περίπου λοιμωξιολόγοι. Είχαμε ένα συνέδριο στην Καλαμπάκα και επισκεφτήκαμε μία ταβέρνα. Ένας εκ των συναδέλφων μου πήγε στη διεύθυνση του μαγαζιού και ζήτησε να γίνουν έλεγχοι των πιστοποιητικών εμβολιασμών, καθώς βλέπαμε ότι δεν είχαν ελεγχθεί», είπε και πρόσθεσε πως αμέσως μετά, πιθανότατα ο γιος του ιδιοκτήτη πήγε στο τραπέζι τους και τους έδιωξε κακήν κακώς.

«Βγαίνοντας από το μαγαζί έπεσαν δύο πάνω μου, με πέταξαν κάτω, μας έσκισαν τα πουκάμισα. Οι συνάδελφοί μου προσπάθησαν να με σώσουν», ανέφερε για την επίθεση ο κ. Βασιλακόπουλος αποκαλύπτοντας ότι ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας τον απείλησε, όταν του είπε ότι θα δημοσιοποιήσει το περιστατικό.

«Τι νομίζεις ότι επειδή βγαίνεις στα στον ΣΚΑΪ, σε φοβόμαστε, μου είπε ο ιδιοκτήτης και με απείλησε πως θα έρθει να με βρει στο νοσοκομείο στην Αθήνα, όπου εργάζομαι, ενώ μου είπε πως αν τολμήσω να μείνω το βράδυ στην περιοχή, θα μου κάψει το αυτοκίνητο», ανέφερε.

Ο καθηγητής τόνισε πως δεν έχει καταθέσει ακόμα μήνυση «γιατί σκοπός μου δεν είναι να εκδικηθώ» και πρόσθεσε πως ο στόχος των γιατρών «δεν είναι να κάνουμε κακό στη κοινωνία, ζητάμε να εφαρμόζεται ο νόμος για να προστατεύεται η κοινωνία».

Αναφέρθηκε και σε ένα ακόμα περιστατικό το οποίο έλαβε χώρα πριν μερικές μέρες όταν πήγε σε ταβέρνα ενός συμμαθητή του γιου του, «αφού έφαγε, ένας 65χρονος ήρθε προς το μέρος. Με αναγνώρισε και άρχισε να με βρίζει για ώρα».

Τότε, ο καθηγητής Πνευμονολογίας, τον ρώτησε τι δουλειά κάνει και του λέει πως «είμαι καφετζής» με τον κ. Βασιλακόπουλο να απαντά, «Καλέ μου άνθρωπε, δεν είναι καλύτερο να ασχοληθείς με τον καφέ και όχι με τα εμβόλια;».

Κατέληξε δε, λέγοντας πως σκέφτεται να ζητήσει αστυνομική προστασία.

Πηγή: skai.gr

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης