Τοπικά

Βλαχογιάννης: “Το 2022, δεν είναι 2008!!! Ας μην ονειρεύονται νέο Βατοπέδι”!!!

Όλοι θυμούνται τα γεγονότα του 2008-2009…. Όλοι θυμούνται το “σκάνδαλο ΒΑΤΟΠΈΔΙΟΥ “. Τότε μια Κυβέρνηση με νωπή λαϊκή εντολή, βρέθηκε στο μάτι του Κυκλώνα. Κατηγορήθηκε σχεδόν από το σύνολο των Μέσων Ενημέρωσης και της Αντιπολίτευσης, ότι ξεπούλησε δημόσια περιουσία υπέρ των ” ρασοφόρων”του Αγίου Όρους και του Ηγουμένου Εφραίμ.

 

Άνθρωποι κρεμάστηκαν στα μανταλάκια, ταλαιπωρήθηκαν,λοιδωρήθηκαν και στο τέλος όλοι αθωώθηκαν…
Τα ίδια συνέβησαν και με την υπόθεση “NOVARTIS”. Λάσπη ,λάσπη,λάσπη…..
Τώρα, με αφορμή την υπόθεση Ανδρουλάκη για την οποία κινήθηκαν όλες οι νόμιμες διαδικασίες , η αντιπολίτευση προσπαθεί να συντηρεί το θέμα στην επικαιρότητα ,για να φθείρει την Κυβέρνηση και προσωπικά τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.
Το θέμα επανήλθε στην επικαιρότητα απο δημοσιεύματα Μέσων  συγκροτήματος που εφέρετο φιλικό προς την Κυβέρνηση ,ότι υπάρχει λίστα παρακολουθούμενων πολιτικών, επιχειρηματιών κλπ,ακόμη και των συζυγων τους,από άγνωστο κέντρο.
Ακολούθησε δημοσίευση  λίστας  “παρακολουθούμενων”  προσώπων από την εφημερίδα- προμετωπίδα του ΣΥΡΙΖΑ “Ντοκουμέντο”,με υπονοούμενα ότι επικεφαλής του κέντρου παρακολουθησεων,είναι ο ίδιος ο Πρόεδρος της Κυβέρνησης. Εννοείται ότι η δημοσίευση-κατάθεση των σχετικών αποδεικτικών στοιχείων ,παραπέμπεται στο μέλλον.
Η δημοσίευση της λίστας, ως είναι φυσικό,  προκάλεσε νέο κύκλο πολιτικής αντιπαράθεσης, που τη δεδομένη στιγμή μόνο καλό δεν προκαλεί στη χώρα μας.
Ο Πρωθυπουργός καλείται από την αντιπολίτευση να ΑΠΟΔΕΊΞΕΙ ότι δεν παρακολουθεί “υπουργούς του και τις συζύγους(!!!) των….”,ενώ την ίδια στιγμή οι δημοσιογράφοι ΔΕΝ καλούνται να αποκαλύψουν το αξιόπιστο των καταγγελιών τους, παραπέμποντας το θέμα στο μέλλον και πάντα με το όπλο του “δημοσιογραφικού απορρήτου  πάρα πόδας”….
Επειδή στις Δημοκρατίες ο λαός εκλέγει τις Κυβερνήσεις του και όχι οι οικονομικοί παράγοντες και τα δημοσιογραφικά συγκροτήματα, θα πρέπει να μπουν επί τέλους κανόνες.
Άλλο ελέγχω την εξουσία και άλλο συγκυβερνώ και συναποφασίζω….
Τελεία και παύλα.
Όλοι κρίνουν,αλλά και όλοι κρίνονται.
Στο τέλος,  θα κρίνει ο Ελληνικός λαός . Ας μην δηλητηριάζουμε περισσότερο την κοινή γνώμη, ας μην επιβαρύνουμε περισσότερο  το ήδη τοξικό πολιτικό κλίμα.
Η χώρα αντιμετωπίζει οξύτητα εθνικά,οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα.
Στο τέλος πάντα το μάρμαρο καλείται να πληρώσει ο Ελληνικός λαός, είτε με νέα ΚΑΣΤΕΛΌΡΙΖΑ, είτε με υποσχέσεις  κατάργησης των ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ” με “ΈΝΑ ΝΟΜΟ , κι ΕΝΑ ΆΡΘΡΟ”…

ΗΛΙΑΣ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ, πρ.Νομάρχης και Βουλευτής Τρικάλων.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης