Τοπικά

Βλαχογιάννης: Όλοι συγκλονιστήκαμε από την τραγωδία στα ανοιχτά της Πύλου

Ανείπωτη θλίψη από τη διεθνή κοινότητα για το θάνατο εκατοντάδων μεταναστών στο πρόσφατο ναυάγιο ανοιχτά της Πύλου .Οι Ελληνικές αρχές ενήργησαν σύμφωνα με τους ισχύοντες κανόνες εμπλοκής για έρευνες διάσωσης σε διεθνή ύδατα.

 

Η προσπάθεια της Αντιπολίτευσης και ιδιαίτερα του ΣΥΡΙΖΑ, να αποδώσουν ευθύνες στις Ελληνικές αρχές, είναι έωλες, αθεμελίωτες και ντροπιαστικές για τη χώρα μας.

Οι κανόνες εμπλοκής σε ναυάγια στα διεθνή ύδατα, είναι ξεκάθαρες και δεν επιδέχονται διαφορετικών ερμηνειών.

Τόσο ο επικεφαλής της FRONTEX,όσο και ο διεθνής παράγων ( Ευρωπαϊκή Επιτροπή,Ιταλός  ΥΠ.ΕΞ κλπ),τόνισαν τα αυτονόητα: ότι η Ελλάδα έπραξε σύμφωνα με τα διεθνώς ισχύοντα.

Εξ άλλου έχει επέμβει η Δικαιοσύνη, που θα εξακριβώσει τις ακριβείς αιτίες του ναυαγίου.

Ας αφήσουν στην άκρη τις αντιπολιτευτικές κορώνες τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, γιατί η πολιτική τους στο Μεταναστευτικό την περίοδο διακυβέρνησης τους,ήταν επιεικώς άθλια.

Όπως άθλια και ανοίκεια, ήταν η επίθεση «νεολαίων» του ΣΥΡΙΖΑ, στο πρόσωπο της Προέδρου της Δημοκρατίας,που ευγενικά και αποφασιστικά τους είπε το αυτονόητο: «ότι ο φράχτης στον Έβρο, προστατεύει τα σύνορα της Πατρίδας μου»

Όλοι οι πολίτες θα πρέπει να συμμετάσχουν στην ψηφοφορία της 25ης Ιουνίου.

Η αδιαφορία «τιτρώσκει»,τη Δημοκρατία μας. Η αποχή ΔΕΝ είναι υπεύθυνη πολιτική στάση.

Η Νέα Δημοκρατία επιδιώκει την αυτοδυναμία, γιατί ο τόπος έχει ανάγκη από σταθερότητα και μεταρρυθμίσεις, που μόνο η δική μας Παράταξη εγγυάται και μπορεί να πραγματοποιήσει.

Πετύχαμε να δανειζόμαστε φθηνότερα από Ιταλία και Μεγάλη Βρετανία ,κάτι που αναγνωρίζουν οι αγορές και μας εμπιστεύονται…».    Αυτά τόνισε μεταξύ άλλων ο Ηλίας Βλαχογιάννης, στη σημερινή συνέντευξη του στο Ράδιο Ζυγός.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης