Τοπικά

Βραβεύτηκαν οι νικήτριες ομάδες στο «Κυνήγι Θησαυρού» στα Τρίκαλα

Τα βραβεία στα μέλη των τριών νικητριών ομάδων της διοργάνωσης «Κυνήγι Θησαυρού», τα περασμένα Χριστούγεννα, επέδωσε ο Δήμαρχος Τρικκαίων Νίκος Σακκάς την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024. Επρόκειτο για ηλεκτρονικό εξοπλισμό, που προσέφερε η εταιρεία Ubitech και ο οποίος δόθηκε στις ομάδες των σχολείων (κατά σειρά νίκης) 7ο ΓΕΛ Τρικάλων, Μουσικό Σχολείο Τρικάλων, 3ο ΓΕΛ Τρικάλων.

 

Ο κ. Σακκάς συνεχάρη τους μαθητές και τις μαθήτριες για τη συμμετοχή και τη νίκη τους σε έναν όμορφο διαγωνισμό (διεξήχθη στις 5 Ιανουαρίου 2024), που τείνει να γίνει θεσμός, ενώ απένειμε εύσημα στο Δημοτικό Συμβούλιο Νέων που υλοποίησε και οργάνωσε τη γιορτή, με τη συνδρομή του τοπικού 4ου συστήματος Προσκόπων και στελεχών της Δ/νσης Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Τρικκαίων.
Ο αντιδήμαρχος Μιχάλης Λάππας και η εντεταλμένη σύμβουλος Δημοσίων Σχέσεων Εφη Λεβέντη ομοίως συνεχάρησαν τους μαθητές και τις μαθήτριες. Ενας εκ των νικητών μαθητών έκανε λόγο για την ομορφιά του παιχνιδιού και την ευκαιρία της συμμετοχής, ενώ η διευθύντρια του 7ου ΓΕΛ Τρικάλων κ. Αθανασία Τσιοτινού συνεχάρη κάθε διαγωνιζόμενο/η, ευχαριστώντας τον Δήμο Τρικκαίων και την ευκαιρία που δόθηκε,  επισημαίνοντας δε ότι ήδη υπάρχει ενδιαφέρον συμμετοχής για την επόμενη διοργάνωση.
Τη σημασία της συμμετοχής των νέων στη χριστουγεννιάτικη αυτή γιορτή επεσήμανε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νέων κ. Γιάννης Λάππας.
Παρίσταντο επίσης, η διευθύντρια του Μουσικού Σχολείου Τρικάλων κ. Γεωργία Κολοβελώνη, η υποδιευθύντρια του 7ου ΓΕΛ Τρικάλων κ. Αριστέα Καραμήτρου, εκ μέρους του 3ου ΓΕΛ Τρικάλων η διευθύντρια κ. Κική Σαρκατζή, η κ. Ρ. Μίγκα εκ μέρους του Συλλόγου Γονέων  Κηδεμόνων του Μουσικού Σχολείου Τρικάλων,  η γραμματέας του ΔΣ Νέων κ. Στέργια Κόκκα, ενώ το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων εκπροσώπησε το 4ο Σύστημα Προσκόπων Τρικάλων, με αρχηγό Συστήματος τον κ. Νίκο Δημακόπουλο μεταφέροντας τον χαιρετισμό του περιφερειακού εφόρου ΣΕΠ Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας κ. Αντώνη Ευαγγέλου.
Οι διοργανωτές ευχαριστούν την εταιρεία Ubitech για την παροχή του εξοπλισμού.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης