Τοπικά

Βασίλης Αναγνωστόπουλος: “Η δύναμη της κοινής γνώμης”

Του ιατρού Βασίλη Αναγνωστόπουλου

 

(Σχολια και σκεψεις για το διεθνες αρθρο «It’s an Atrocity against Humankind’: Greek pushback blamed for double drowning “)

Ανατριχιαστικη η συγκεκριμενη αρθρογραφια. Και δεν ειμαστε σε θεση να γνωριζουμε τον σκοπο της. Ποθεν και γιατι;
Οτι Έλληνες λιμενικοί πέταξαν στη θαλασσα πρόσφυγες, οι οποίοι πνίγηκαν. Θα θεωρουσαμε απιστευτο για την Ελληνικη νοοτροπια «φυσει και πιστει» να εχει διαπραχθει κάτι τετοιο. Η διασταση ομως του πραγματος ειναι βαθυτερη. Ευρωπαϊκά ΜΜΕ με ευρεία κυκλοφορια ανεβαζουν δημοσιεύματα που παραγουν επικινδυνοτητα. Για τη Χωρα μας, για τους Ελληνες, για Εμας τους ιδιους. «Θηριωδια εναντια στο Ανθρωπινο γενος» !!!
Και αντι των εξ Ανατολης Γειτονων μας στοχοποιουνται ευθεως ποιοι; Οι Ελληνες! Αν ειναι δυνατον!!! . Οι διαχρονικα βιαιοι και πολεμοχαρεις απο τα βαθη της κεντρικης Ασιας να σώζουν μετανάστες. Με ανηρτημενο φωτογραφικο υλικο παρακαλω…Αντιστοιχα δημοσιεύματα υπάρχουν και σε αλλες ευρωπαικες χωρες.
Εδω λοιπον αντιπαρατιθενται δυο κρατη και διαμορφωνεται πασιφανως αλλοιωμενα η διεθνης κοινη γνωμη…
Υπενθυμιζεται πως ο βασικοτερος λόγος που η Ελλάδα απελευθερώθηκε, που οι μεγάλες δυνάμεις την κρίσιμη στιγμή στήριξαν έμπρακτα την Ελληνικη Επανασταση του 1821… ηταν η διαμορφωμενη στις Ευρωπαϊκες τοτε αυλες κοινη γνώμη. Το νομισμα τωρα γυρισε απο την αλλη και γινεται ορατη η αλλη οψη του.
Προτασεις;;
1. ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ των Ελληνικών Αρχών (ειμαστε σε καλο δρομο με εντονη πολιτικη δραστηριοτητα)
2. Ελληνικα ΜΜΕ; Η Ελληνική κοινή γνώμη επ´ ουδενι αρκει! Ποσοι αραγε Ευρωπαιοι παρακολουθουν ημεδαπα τηλεοπτικα καναλια; Εξυπνη δημοσιογραφικη διεθνοποιηση με σκοπο την αναστροφη και αναδιπλωση τετοιων δημοσιευματων.
3. Επιθετικο CRESCENTO σε αμφισβητήσεις και διαφωνίες (μου αρεσει η διπλωματια του Υπουργειου Εξωτερικων εν γενει!)

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης