Τοπικά

Γαμο… μπελάδες στα Τρίκαλα!!!

Με το αβέβαιον της πανδημίας ελάχιστοι γάμοι έχουν προγραμματιστεί για το ερχόμενο καλοκαίρι στα Τρίκαλα.

Βασικά αυτή η περίοδος, από τη Δεύτερα μέρα του Πάσχα και μέχρι και τον Αύγουστο, ίσως και τα μέσα Σεπτεμβρίου, ήταν ο καιρός που παντρεύονταν τα περισσότερα ζευγάρια με θρησκευτικό γάμο κατά την παράδοση και ακολουθούσαν γαμήλια γλέντια. Το 2020 ήταν μια δύσκολη χρονιά καθώς αναβλήθηκαν δεκάδες γάμοι για το 2021 με την προσδοκία ότι η πανδημία θα έχει ξεπεραστεί. Επλανήθησαν όλοι πλάνη μεγάλη. Η πανδημία είναι εδώ, ακόμη πιο έντονη και τα Μυστήρια που έχουν προγραμματιστεί για τους επόμενους μήνες ελάχιστα.

“Σας λέω μόνο ότι στο Ναό μας έχουν προγραμματιστεί μόλις δυο γάμοι για το φετινό καλοκαίρι και αυτοί για τέλος Αυγούστου” λέει στο trikalavoice.gr ο εφημέριος μεγάλης Ενορίας της πόλης των Τρικάλων που άλλες χρονιές τελούσε και ένα και δυο και… τρία Μυστήρια κάθε Σαββατοκύριακο από το Πάσχα και μετά.

Προβληματισμένοι πολύ είναι και οι ιδιοκτήτες των κέντρων εκδηλώσεων που βλέπουν ότι πάει και δεύτερη σεζόν χαμένη, μιας και δεν υπάρχουν προγραμματισμένα γαμήλια γλέντια. Εδώ μιλάμε για ολική καταστροφή αφού οι περισσότεροι εξ αυτών των επιχειρηματιών είχαν προχωρήσει σε σημαντικές επενδύσεις τα τελευταία χρόνια και βρίσκονται πλέον σχεδόν… χρεωκοπημένοι, αν όχι… όντως χρεωκοπημένοι.

Ελπίζουν, αλλά τα πράγματα μοιάζουν όντως εξαιρετικά δύσκολα.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης