Τοπικά

Γενναία “συγνώμη” του Καταβούτα για τη καταστροφική πλημμύρα (video)

Με μια κίνηση που δεν έχουμε συνηθίσει από πολιτικούς και αυτοδιοικητικούς παράγοντες ο νεαρός αντιδήμαρχος Έργων του Δήμου Τρικκαίων ανέλαβε την πολιτική ευθύνη για την καταστροφική πλημμύρα, ακόμη και πέρα του τομέα ευθύνης του, για το σύνολο του Δήμου.

 

Όπως κατέγραψε το trikalavoice.gr κατά τη διάρκεια της χθεσινοβραδινής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Τρικκαίων ο Γιώργος Καταβούτας ομολόγησε γενναία ότι “δεν διαβάσαμε σωστά το φαινόμενο, δεν είμασταν έτοιμοι, υπήρξαν λάθη από τον Δήμο, την Περιφέρεια και το Κράτος και έτσι η πόλη και χωριά πλημμύρισαν”. Ο ίδιος ομολόγησε ότι υπήρχαν έτοιμες μελέτες για τα σημεία του Ληθαίου που έσπασαν μέσα στην πόλη, την γέφυρα Αρριανού και στο Μαιευτήριο “οι οποίες έμειναν στα συρτάρια κι εμείς σαν Δήμος δεν τρέξαμε, δεν πιέσαμε για να χρηματοδοτήσουμε. Θα πρέπει να το κάνουμε άμεσα, θα πρέπει να το κάνουμε χθες…”.

Ο Γιώργος Καταβούτας ζήτησε μια “μεγάλη συγνώμη” απ’ όλους και δεσμεύτηκε προσωπικά ο ίδιος να κάνει τα πάντα για να μην επαναληφθεί κάτι τέτοιο στην πόλη και στα χωριά μας. Δείτε στο βίντεο από το 2.28.50΄΄ την τοποθέτηση του αντιδημάρχου:

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης