Τοπικά

Γιάννης Χάιδος: “Να λοιπόν τι φοβάται ο πρωθυπουργός και… το παίζει θεσμικός”

Τελικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε εμφατικά πως η κυβέρνηση οφείλει να εξαντλήσει την τετραετία. Παράλληλα αναλαμβάνει και το κόστος του δύσκολου χειμώνα που είναι μπροστά μας για να αποφύγει να σύρει , όπως μας είπε , την χώρα σε εκλογές στις αρχές του φθινοπώρου όπως πολλοί προεξοφλούσαν.

 

Όχι άδικα, κάποιοι επιχειρηματολογούσαν για τις αναγκαίες συνθήκες που διαμορφώνονται στη χώρα για προσφυγή στη Λαϊκή ετυμηγορία.
Εδώ και καιρό τα κυβερνητικά στελέχη επιλέγουν να εμφανίζονται μόνο σε προστατευμένες εκδηλώσεις και ποτέ τους στο δρόμο, εκεί δηλαδή που χτυπά η καρδιά του Έλληνα και της Ελληνίδας.Εκεί βέβαια χτυπάνε και η ανέχεια και η δυστυχία , που ο Κυριάκος Μητσοτάκης μαζί με ένα ασκέρι αρίστων φρόντισαν να βυθίσουν την πατρίδα μας, μη έχοντας καμία διάθεση να κατανοήσουν το ποσό δύσκολα το σύνολο του κόσμου τα βγάζει πλέον πέρα.
Φυσικά ,παρότι όλοι ξαφνιαστήκαμε με την τοποθέτηση του την Τετάρτη στη Βουλή (μεγάλη γκρίνια, κυρίως από το δικό του στρατόπεδο) τελικά υπολογίζαμε χωρίς τον ξενοδόχο.Και ξενοδόχος δεν είναι άλλος απο τις προθέσεις του πρωθυπουργού και όσα σκόπευε να κάνει πράξη. Μετά απο μια εφιαλτική διετία όπου η ελληνική κοινωνία σθενάζει ακόμη εξαιτίας της επιβολής περιορισμών για περίπου ένα χρόνο στο σύνολο τους οι επιχειρήσεις δε λειτουργούσαν, η κυβέρνηση επαίσχυντα ανάρτησε στους επαγγελματίες το λογαριασμό της ντροπής. Αναφέρομαι φυσικά στην απαίτηση για επιστροφή της επιστρεπταίας προκαταβολής.
Μέσα σε συνθήκες ενεργειακών δυσθεώρητων αυξήσεων, οι οποίες πραγματικά απειλούν με λουκέτο ,οι λαβωμένες από την πανδημία επιχειρήσεις , καλούνται τώρα να επιστρέψουν τεράστια ποσά , ενώ σε λίγες ημέρες αρχίζει και η καταβολή του φόρου εισοδήματος 2021 όπως και του τέλους επιτηδεύματος .
Ένας Γολγοθάς χωρίς τέλος!
Κάποιοι ( οι άριστοι ) τους χτυπήσανε την πλάτη το 2019 και τώρα τους χτυπάνε αλύπητα πισώπλατα…
Αν αυτή η διαφορά σε αγγίζει, μόνη λύση ειναι ο αγώνας !
Η προσφυγή στο λαό , ο μόνος δρόμος!
Ο πρωτοκορυφαίος άριστος φοβάται τις εκλογές όσο τίποτα…
Γαντζώνεται στην καρέκλα και συνεχίζει.
Αγώνας λοιπόν , για να μπει ένα τέλος στον εφιάλτη αλλιώς θα είναι ένας εφιάλτης δίχως τέλος .
Υ.γ. Στείλε πίσω το λογαριασμοοοο…!

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης