Τοπικά

Για θαύμα μιλούν στην Κρήνη. Σχηματίστηκε Σταυρός σε κολυμβήθρα (φώτο)

Έκπληκτος έμεινε το μεσημέρι του Σαββάτου, ο εφημέριος της Κρήνης, π. Δημήτριος Καψιώχας, γονείς, συγγενείς και προσκεκλημένοι ενός βρέφους κατά την τέλεση του Μυστηρίου της Βαπτίσεως στο ξωκλήσι του Αγίου Αθανασίου.

 

 

Την ώρα που ο ιερέας Αγίαζε με λάδι τα νερά της κολυμπήθρας για την βάπτιση του βρέφους, σημειώθηκε ένα ασυνήθιστο γεγονός, που κανείς δεν μπορούσε να το εξηγήσει, κάνοντας τον ιερέα και εφημέριο των Αγίων Θεοδώρων Κρήνης Τρικάλων, αλλά και τους παραβρισκόμενους να μιλούν για Θαύμα.

Σύμφωνα με την «Krini Live» κατά την διάρκεια της ρίψης του Ελέου στην κολυμπήθρα, σχηματίστηκε ένας μικρός Σταυρός, ο οποίος ήταν ορατός σ’ όλους και δεν εξαφανιζόταν για αρκετά λεπτά, μέχρι την ανάδυση και βύθιση του μικρού Ιωάννη – Αριστείδη στα Αγιασμένα Ύδατα.

Ιερέας και συμμετέχοντες στο Μυστήριο εξέφραζαν την έκπληξή τους από το ασυνήθιστο γεγονός, μιλώντας για Θαύμα, το οποίο επιτελέστηκε με την Χάρη του Παναγίου Πνεύματος, στο οποίο έγινε επίκληση μέσω της Ευχής.

Η Πίστη μας συνεχίζει να είναι ζωντανή αιώνες τώρα, κάνοντας ακόμη και τους άπιστους να πιστεύουν στην Δύναμη του Τριαδικού Θεού και του Αγίου Πνεύματος.

Ευλογημένος ο νεοφώτιστος, να φέρει και να μεταφέρει την Ευχή και την Ευλογία του Χριστού και της Παναγίας μας.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης