Τοπικά

Για “λογοκλοπή” κατηγορεί τον δήμαρχο Μετεώρων Θ. Αλέκο πρώην συνεργάτης του!

Ακριβώς 2,5 ώρες πριν την χθεσινή άφιξη του υποψηφίου προέδρου του ΚΙΝΑΛ κ. Γεωργίου Παπανδρέου στο δημαρχείο , «o… ιός της λογοκλοπής ξαναχτύπησε».

 

Αγαπητοί συνδημότες για να μην λέω πολλά σας παραπέμπω στην ιστοσελίδα του Δήμου Κω – Δήλωση Δημάρχου κ. Θεοδόση Νικηταρά για την πανδημία covid 19.

https//www.kosnews24.gr/politika//item/256628-dilosi-dimarxou-den-prepei-naksexname-o koronoios-einai-edo-prostateyoume-ton eaftomas-tin koinonia-tonisi-mas.

Aγαπητοί συνδημότες,

Kάποιοι νομίζουν πως μπορούν να μας μπερδέψουν, με τακτικισμούς μερικής αλλοίωσης και παραπλάνησης ,αλλά τους πληροφορώ ,με πρώτο τον Δήμαρχο ,ως κυρίαρχα υπεύθυνο, πως ματαιοπονούν και το μόνο που επιτυγχάνουν είναι να εκτίθενται διαρκώς στην κοινή γνώμη.

Κύριε Δήμαρχε,

« Το κατά συρροήν εξαμαρτάνειν ουκ ανδρός συνετού!!!»

Καταλαβαίνω ότι έχετε ανάγκη από λίγα ψήγματα δόξης λαμπρής,από μια στοιχειώδη αναγνώριση της θεσμικής σας ύπαρξης ,από μια στοιχειώδη ικανοποίηση των προσωπικών σας φιλοδοξιών  , αλλά με την τακτική που ακολουθείτε επιτυγχάνετε ακριβώς το αντίθετο.

Είναι δυνατόν να συνεχίζετε να εκδίδετε copy paste μηνύματα ,χωρίς καν να έχετε συνετιστεί από τις πρόσφατες παρεμβάσεις μου , που με τόσο έκδηλο και εξώφθαλμο τρόπο αναδείκνυαν την αλήθεια;

Είναι δυνατόν συνειδητά πλέον να καπηλεύεστε ξένα πνευματικά δικαιώματα μ’έναν τόσο ωμό και αντιδεοντολογικό τρόπο;

Είναι δυνατόν  να εκτίθεστε διαρκώς στην τοπική κοινωνία ,με παρεμβάσεις που δεν αποτελούν προϊόν δικής σας έμπνευσης;

Είναι δυνατόν  να χειραγωγείτε βασικούς κανόνες της υγιούς δημοσιογραφίας;

Είναι δυνατόν να απαξιώνετε τη νοημοσύνη του συνόλου των δημοτών του Δήμου Μετεώρων,εμπαίζοντάς τους με παρεμβάσεις που δεν σας ανήκουν;

Κύριε Δήμαρχε,

Ποιός τελικά είναι ο τυχοδιώκτης κειμενογράφος, χαρακτηρισμό που προσδώσατε σε μένα πρόσφατα ,υποπίπτοντας για πολλοστή  φορά σε γκάφα ολκής;

« Κρείττον του λαλείν το σιωπάν» ,κύριε δήμαρχε

 

Αγαπητοί συνδημότες,για να γίνω πλήρως κατανοητός αισθάνομαι την ανάγκη να προβώ σε μερικές εξηγήσεις.

Λογοκλοπή σημαίνει η παρουσίαση ενός μέρους ή και ολόκληρου του κειμένου το οποίο έχει εμπνευσθεί ,έχει δημιουργήσει κάποιος άλλος , ως προϊόν δικής σου προσπάθειας. Σημαίνει η « παράνομη οικειοποίηση», των σκέψεων και των ιδεών ενός άλλου και της παρουσίασης αυτών ως δική σου δημιουργία.

Αυτό λοιπόν υιοθετεί ο Δήμαρχος ,μια συμπεριφορά που πλέον έχει πάψει να ανήκει στη σφαίρα του ανθρώπινου λάθους.

Εσείς λοιπόν κρίνετε . Εγώ από την πλευρά μου κλείνοντας θα τονίσω : « Αιδώς Αργείοι», τη γνωστή φράση που την συναντάμε στην Ομήρου Ιλιάδα και η οποία  στα απλά ελληνικά σημαίνει : ΝΤΡΟΠΗ!!!

 

                      ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΠΡΕΒΕΝΤΗΣ

 Ο ΚΑΤΑ ΤΑ ΛΕΧΘΕΝΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ « ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΗΣ ΚΕΙΜΕΝΟΓΡΑΦΟΣ»

 

Υ.Γ. Μεθαύριο ξημερώνει 17 Νοέμβρη ,ημέρα μνήμης και τιμής στα θύματα του Πολυτεχνείου. Τολμήστε να κάνετε το ίδιο !!!

Επαναλαμβάνω και πάλι : « Κρείττον του λαλείν το σιγάν»,που σημαίνει πως όταν δεν έχεις κάτι δικό σου να πεις, είναι προτιμότερη η σιωπή.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης