Ροή Τοπικά

Για τον Προϋπολογισμό του 2021 ο Λιούτας στην Ολομέλεια της Βουλής

Από το Βήμα του ομιλητή, στην Ολομέλεια της Βουλής, ο Βουλευτής Τρικάλων Θανάσης Λιούτας τοποθετήθηκε κατά τη συζήτηση για την κύρωση του Προϋπολογισμού για το 2021.

Ειδικότερα ο Θανάσης Λιούτας τόνισε ότι πρόκειται για έναν Προϋπολογισμό που θα στηρίξει την ανάπτυξη της χώρας και την ευημερία της ελληνικής κοινωνίας, καθώς και ότι αντανακλά όλη τη στήριξη που η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσαν και θα δώσουν προς την ελληνική κοινωνία και στην εθνική οικονομία, για όσο θα διαρκέσει η υγειονομική κρίση, αλλά και στη μετά – Covid 19 εποχή. Παράλληλα ο ίδιος σημείωσε ότι πρόκειται για μια στήριξη, η οποία θα συνεχιστεί, πάντα προς την κατεύθυνση, τόσο της αντιμετώπισης των συνεπειών της υγειονομικής κρίσης, όσο και του μεγάλου στόχου αυτής της Κυβέρνησης για μια μεγάλη και βιώσιμη ανάπτυξη.

«Ένας στόχος που ήδη υλοποιείται. Ήδη από την πρώτη στιγμή που η Νέα Δημοκρατία ανέλαβε τη διακυβέρνηση της χώρας μας».

Ολοκληρώνοντας την ομιλία του ο Θανάσης Λιούτας έκανε ειδική μνεία στο Εθνικό Σχέδιο Ανασυγκρότησης της χώρας, που θα υποστηριχθεί από τα κονδύλια του Ταμείου Ανάκαμψης.

Ο Τρικαλινός Βουλευτής αναφερόμενος στον τόπο μας, τον Νομό Τρικάλων, σημείωσε ότι το σχέδιο αυτό είναι πολύ σημαντικό.

«Έρχεται να ικανοποιήσει ανάγκες και να δημιουργήσει υποδομές για ανάπτυξη. Πρόκειται για υποδομές και για έργα, τα οποία – για εδώ στον τόπο μας – μεταφράζονται σε περιβαλλοντικά έργα, όπως τα φράγματα, στην ενίσχυση της βιώσιμης αγροτικής ανάπτυξης, της ισχυρής μεταποίησης και βιοτεχνίας, στην αναπτυξιακή ώθηση του τουρισμού, καθώς και στην στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων».

«Όλα τα παραπάνω θα δώσουν διέξοδο και θα επιτρέψουν στους κύριους μοχλούς ανάπτυξης της τοπικής μας κοινωνίας να λειτουργήσουν και να αναπτυχθούν επιταχυντικά, προς όφελος όλων των συμπολιτών μου», συμπλήρωσε ακολούθως.

Ο Θανάσης Λιούτας δεν παρέλειψε επίσης να τονίσει την τεράστια προσφορά του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού της χώρας, το οποίο δίνει έναν μεγάλο και ηρωικό αγώνα σήμερα για την προάσπιση της ανθρώπινης ζωής και να εκφράσει από του βήματος της Ολομέλειας της Βουλής τις πιο θερμές ευχαριστίες του για το έργο και την προσφορά τους.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης