Τοπικά

Γιορτή τελετής λήξης 26ο δημοτικό σχολείο Τρικάλων

Παρουσία μαθητών , γονέων και εκπαιδευτικών πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη 14/ 06/2023 η τελετή λήξης της σχολικής χρονιάς 2022-2023 για το 26ο Δημοτικό σχολείο Τρικάλων .

 

Αφού διακοσμήσαμε και ετοιμάσαμε τον αύλειο χώρο του σχολείου, έτσι ώστε να μας υποδεχτεί. Τα παιδιά μαζί με τους δασκάλους τους, μας παρουσίασαν μια υπέροχη γιορτή λήξης με τραγούδια που ετοίμασαν με την κυρία της Μουσικής Κα Μαριάνθη Κατσάρη και την κυρία των Αγγλικών Κα Έφη Τσολάκη , καθώς και χορούς – αθλοπαιδείες από όλα τα παιδιά υπό την καθοδήγηση του γυμναστή Κου Γιώργου Αγραφιώτη.
Σε κλίμα συγκίνησης αποχαιρετήσαμε τους μαθητές της ΣΤ΄ τάξης και αυτοί με την σειρά τους την δασκάλα τους Κα Σταματία Γκάμα .
Ιδιαίτερα συγκινητικοί ήταν και οι λόγοι της διευθύντριας Κας Αθηνάς Αλεξίου, της δασκάλας της ΣΤ΄ Κας Σταματίας Γκάμα και του Κου Γιώργου Κωνσταντάκου, που θα αναλάβει χρέη διευθυντή από την επόμενη σχολική χρονιά.
Ο σύλλογος γονέων στο τέλος της γιορτής μαζί με τους εκπαιδευτικούς μοίρασε στους μαθητές της έκτης τα αναμνηστικά τους και αποχαιρετήσαμε την χρονιά που πέρασε γεμίζοντας τον Τρικαλινό ουρανό με μπαλόνια και φαναράκια .
Δεν θα μπορούσαν επίσης να απουσιάσουν και τα κεράσματα του συλλόγου γονέων, μέσα από την πολύτιμη βοήθεια των εταιρειών : Μπισκότα Βιολάντα , ΣΠΥΡΟΥ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ , Φυσικό μεταλλικό νερό Θεόνη , Αρτοποιείο Διαλεχτο Πλ.δεσποτικου , ΟΛΥΜΠΟΣ , Χοιροφαρμ ΕΠΕ Φάρμα Μαράβα Κούτσικου και καυσόξυλα ΚΟΛΙΤΣΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης