Τοπικά

Γοργοί ρυθμοί για το νέο κτήριο Κοινωνικών Δομών του Δ. Τρικκαίων

Στη σημασία που δίνει ο Δήμος Τρικκαίων στην πρόνοια και τις Κοινωνικές του Δομές, έδωσε έμφαση ο Δήμαρχος Τρικκαίων και πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Δημήτρης Παπαστεργίου, επισκεπτόμενος το υπό ανακατασκευή νέο κτήριο των Δομών.
Πρόκειται για το κτήριο που δώρισε στον Δήμο Τρικκαίων ο γιατρός και πολιτικός Αριστοτέλης Αντωνίου, επί της οδού Ομήρου 6. Το εν λόγω κτήριο, ανακατασκευάζεται με προϋπολογισμό ύψους 252.417,14 € από το ΠΕΠ Θεσσαλίας 2014 – 2020, που είχε ενταχθεί με απόφαση του περιφερειάρχη κ. Αγοραστού.
Ο κ. Παπαστεργίου, επισκέφθηκε την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020 το κτίσμα, μαζί με την αρμόδια αντιδήμαρχο Κοινωνικής Μέριμνας κ. Γεωργία Κοτρώνη – Μπαλοδήμου. Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Τρικκαίων επεσήμανε ότι το κτήριο «θα αποκτήσει μια νέα ζωή, υποστηρίζοντας τη διαβίωση των Κοινωνικών Δομών, στηρίζοντας τους ανθρώπους που βρίσκονται σε δύσκολες καταστάσεις, λόγω της κρίσης που βιώσαμε παρατεταμένα την τελευταία δεκαετία στη χώρα αυτή».
Υπενθυμίζεται ότι η συγκεκριμένη καθετοποιημένη λειτουργία, αφορά στα
– Κοινωνικό Εστιατόριο
– Ανοικτό Κέντρο Ημέρας Αστέγων Δ. Τρικκαίων
– Κέντρο Κοινότητας
– Κέντρο Ενταξης Μεταναστών.
Με τη στέγαση των Δομών αυτών σε ενιαίο χώρο, το αμέσως επόμενο διάστημα, η κοινωνική πολιτική πλέον θα είναι ευκολότερα προσβάσιμη στους ωφελούμενους, σε κεντρικότερο σημείο της πόλης.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης