Τοπικά

Γραμμή Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης εγκαινιάζει η Νάτσινα στα Τρίκαλα. Το “10306”

Με ενέργειες και συστηματική δουλειά της αντιδημάρχου Πρόνοιας του Δήμου Τρικκαίων Δήμητρας Νάτσινα εγκαινιάζεται μια νέα τηλεφωνική Γραμμή Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης, το “10306” η οποία διασυνδέει όλες τις υπηρεσίες του Δήμου (ΚΑΠΗ, ΚΗΦΗ, Κοινονωνικά Φαρμακεία, κλ.π.) και είναι ελεύθερη και προσβάσιμη για όλους.

 

Η Γραμμή Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης 10306 είναι μια τηλεφωνική γραμμή που παρέχει υπηρεσίες ψυχοκοινωνικής υποστήριξης όλο το 24ωρο, ανώνυμα και δωρεάν, σε κάθε πολίτη. Λειτουργεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας και δέχεται κλήσεις κάθε θεματικής (άγχος, οικογενειακά προβλήματα, κρίσεις πανικού, πένθος, κλ.π.). Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να δείτε και την ιστοσελίδα μας 10306.gr .

“Αυτό που θέλαμε και επιδιώξαμε” λέει στο trikalavoice.gr η Δήμητρα Νάτσινα “είναι να διασυνδέσουμε τις δομές κοινωνικής μέριμνας που υπάρχουν στον Δήμο Τρικκαίων (ΚΑΠΗ, ΚΗΦΗ, Κοινονωνικά Φαρμακεία, κλ.π.), με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση τόσο των ειδικών που εργάζονται στις δομές αυτές, όσο και του κοινού στο οποίο απευθύνονται. Να γνωρίζουν δηλαδή οι άνθρωποι  ότι μπορούν να έχουν εύκολη πρόσβαση σε υπηρεσίες ψυχικής υγείας, δωρεάν και ανώνυμα, με ένα τηλεφώνημα”. 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης