Τοπικά

Δάκρυα στη λαϊκή! Φεύγει από τα Τρίκαλα ο Μπουλάρας

Φεύγει απ’ τα Τρίκαλα γι’ αυτό το καλοκαίρι η καρδιά και η ψυχή της λαϊκής αγοράς των Τρικάλων, ο Νίκος ο Παπακώστας, ο επονομαζόμενος και ευρέως γνωστός ως Μπουλάρας.

 

Παίρνει την πραμάτεια του και αναχωρεί για τη μαγευτική Πάρο, όπου θα δουλέψει σε ένα από τα καλύτερα delicatessen των Κυκλάδων και της χώρας μας στην Παροικιά στον φίλο του Αρσένη Λούκα. Απευθυνόμενος στο λαό του μέσω facebook ο  Μπουλάρας αναφέρει: “Μια δυσκολη σεζόν έφτασε στο τέλος της,με αγώνες βροχές, κρύα και όμως εμείς εκεί καθημερινά να σας εξυπηρετήσουμε όσο τό καλύτερο για εσάς. Μια χρονιά με πολλές δυσκολίες για όλο το κόσμο και σέ όλο τον πλανήτη και οι καταναλωτές της πόλης μας δίπλα μας κάθε Δευτέρα και καθημερινά να προτιμούν την λαϊκή αγορά της πόλης μας. Ενα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για τους καταναλωτές της πόλης μου και τους πελάτες μου που σέ αυτούς τους δύσκολους καιρούς με στήριξαν για να μπορέσω και εγώ νά ζήσω με αξιοπρέπεια την οικογένεια μου.Σσς εύχομαι ένα όμορφο καλοκαίρι με πολλά χαμόγελα και διασκέδαση γιατί τά τελευταία χρόνια έχουμε χάσει το χαμόγελο μας και από Σεπτέμβρη να είμαστε όλοι γεροί και δυνατοί Ένα ακόμη τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ, στους συνεργάτες μου που βρίσκονται πίσω από εμένα Βαγγελης Χρυσος Arsenis Loukis Βασίλης Σ. Αλεξιου Panagiotis Xatzikos Μιχαλης Μπαζουκης Ilias Moustakas Akis Sarantis και με τόν κόπο τους και της παραγωγές τούς μου πρόσφεραν τα καλύτερα προϊόντα και να με κάνουν ακόμη καλύτερο στην δουλειά μου.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΥΓ.Αυτο το καλοκαίρι θα βρίσκομαι στην Παροικιά της Πάρου σέ ένα από τα καλύτερα μαγαζιά delicatessen των Κυκλάδων και της χώρας μου ΑΡΣΈΝΗΣ ,, που βρίσκεται μπροστά στο λιμάνι της Πάρου αλλά και στο δεύτερο κατάστημα στην Νάουσα της Πάρου θα είναι μεγάλη χαρά μου όσοι Τρικαλινοί βρεθείτε στο πανέμορφο νησί των Κυκλάδων τό καλοκαίρι να σας εξυπηρετήσουμε και να σας προσφέρουμε τά καλύτερα προϊόντα της χώρας μας αλλά και τά καταπληκτικό προϊόντα της Πάρο. ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΊΡΙ ΠΑΤΡΙΏΤΕΣ”.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το κακό είναι ότι για πρώτη φορά μετά από χρόνια δε θα είναι και στο πανηγύρι του Γαρδικίου τον Δεκαπενταύγουστο όπου παραδοσιακά έσπαγε κιβώτια με μπύρες. Δείτε και θυμηθείτε:

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης