Τοπικά

Δήλωση Γιώργου Ηλιάδη – Επικεφαλής παράταξης “ΤΡΙΚΑΛΑ, ΤΟΠΟΣ ΝΑ ΖΟΥΜΕ”

Ευχαριστώ όλες τις συνδημότισσες και όλους τους συνδημότες που μας τίμησαν με τη ψήφο τους. Ήταν μία ψήφος επιλογής και όχι ψήφος υποχρέωσης γεγονός που μας τιμά ιδιαίτερα και μας δίνει την ώθηση να ανταποκριθούμε στο ακέραιο στο ρόλο που μας έταξαν οι Τρικαλινοί πολίτες. Αυτόν της μείζονος αντιπολίτευσης που θα υπηρετήσουμε με μαχητικότητα και ευσυνειδησία ανταποκρινόμενοι πλήρως στο θεσμικό μας ρόλο, προτείνοντας αλλά και ελέγχοντας τη δημοτική αρχή.

 

Ευχαριστώ από καρδιάς και τους 178 υποψηφίους του συνδυασμού μου που σε λιγότερο από 10 ημέρες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μου μετέχοντας στην κοινή προσπάθεια να κάνουμε μαζί τα Τρίκαλα, Τόπο να Ζούμε, δίνοντας αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα, τον αγώνα με ήθος και αξιοπρέπεια.
Το ταξίδι μόλις ξεκίνησε και η Ιθάκη είναι ακόμη εκεί και μας περιμένει. Εμείς θα συνεχίσουμε συνεπείς το ταξίδι μας, μακριά από σειρήνες,  αποφασισμένοι και ενωμένοι, προσκαλώντας και νέους συνταξιδιώτες, για να κάνουμε όλοι μαζί, πράξη το όραμά μας για μια ανθρώπινη πόλη και ζωντανά χωριά.
Γιώργος Ηλιάδης
Επικεφαλής Παράταξης
ΤΡΙΚΑΛΑ, ΤΟΠΟΣ ΝΑ ΖΟΥΜΕ

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης