Ροή Τοπικά

Δήλωση Παναγιωτάς Δριτσέλη

Τις τελευταίες μέρες η ελληνική κοινωνία παρακολουθεί με αμηχανία τα όσα συμβαίνουν στο στρατόπεδο της κυβέρνησης. Οι εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο και οι κυβερνητικές παλινωδίες, στο ζήτημα αυτό, φανερώνουν περίτρανα τον σφιχτό εναγκαλισμό παραγόντων της πολιτικής εξουσίας με συγκεκριμένα συμφέροντα που λυμαίνονται  τον χώρο του αθλητισμού. Βέβαια, δεν περιμέναμε κάτι καλύτερο από μια κυβέρνηση, η οποία έχει αποδείξει ότι νομοθετεί κατ΄ εντολήν συγκεκριμένων επιχειρηματικών και οικονομικών κύκλων. Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται να εξοφλεί προεκλογικά γραμμάτια, ψηφίζοντας νόμους προς εξυπηρέτηση «ημετέρων». Προς τούτο, τρανή απόδειξη αποτελεί η κατάργηση των συλλογικών διαπραγματεύσεων και το δώρο στα κολέγια με τις πρόσφατες  διατάξεις στο Ν/Σ του Υπουργείου Παιδείας.

Αυτό, ωστόσο, που γεννά έντονο προβληματισμό είναι το γεγονός ότι η πολιτική υστεροβουλία του Πρωθυπουργού δεν σταματά πουθενά. Προκειμένου να ευχαριστήσει τους βαρώνους που τον στηρίζουν, δεν διστάζει να διχάσει την ελληνική κοινωνία και να απαξιώσει τις θεσμικές διαδικασίες. Τελικά, αυτή η κυβέρνηση κάθε μέρα αποδεικνύεται, όχι μόνο ανίκανη, αλλά και άκρως επικίνδυνη!

Ας καταλάβει, επιτέλους, ο κύριος Μητσοτάκης ότι δεν μπορεί να παίζει, ούτε με το δημόσιο συμφέρον, ούτε με την Δημοκρατία.

 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης