Τοπικά

Δήλωση υποψηφιότητας της Αγγελικής Μπαντέκα και ανακοίνωση στήριξης στον Λευτέρη Αβραμόπουλο

Είναι η ώρα που ο Δήμος Μετεώρων πρέπει να γίνει πρωταγωνιστής. Είναι η ώρα που πρέπει να πιστέψουμε στις δυνάμεις μας και να τολμήσουμε. Είναι η ώρα να εμπιστευτούμε έναν άνθρωπο που τόλμησε να διεκδικήσει για τη γενιά του όσα πραγματικά της αξίζουν και που επιμένει να αγωνίζεται γι’ αυτό.

 

Ο Λευτέρης Αβραμόπουλος είναι αυτός που μας εμπνέει σ’ αυτήν την κρίσιμη συγκυρία και η ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ η παράταξη που μπορεί να δώσει ξανά προοπτική στον τόπο μας. Συντάσσομαι στη συλλογική προσπάθεια και καλώ και από την πλευρά μου όλες και όλους τους συνδημότες μας σε κοινή πορεία για το κοινό καλό. Για να πάρουμε το μέλλον στα χέρια μας.

 Αγγελική Μπαντέκα

 Οικονομολόγος- ΜΒΑ

 

Βιογραφικό Σημείωμα

Η Αγγελική Μπαντέκα του Νέστορα,  γεννήθηκε στη Βασιλική Καλαμπάκας  και είναι μητέρα δύο παιδιών. Είναι μόνιμη κάτοικος Καλαμπάκας.

Κατέχει πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων και μεταπτυχιακό στη Χρηματοοικονομική-Ελεγκτική, με ταυτότητα Λογιστή Α΄ και πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια εκπαιδευτών ενηλίκων, επίσης πτυχία Αγγλικών, Γερμανικών και πιστοποιημένη γνώση υπολογιστών.

Εργάστηκε επί σειρά ετών στο λογιστήριο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Καλαμπάκας

έπειτα  εργάστηκε σε ανώνυμη εταιρεία εισαγωγών – εξαγωγών ως manager , ως Τομεάρχης στην ΕΛ.ΣΤΑΤ, και ως Λογίστρια σε παραφαρμακευτική εταιρεία όπου εργάζεται ως και σήμερα. Διατελεί επιστημονικός συνεργάτης σε φροντιστήριο εκπόνησης και επιμέλειας φοιτητικών και πτυχιακών εργασιών.  Τέλος διατηρεί δικό της λογιστικό γραφείο στην πόλη της Καλαμπάκας και είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας. .

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης