Τοπικά

Δήλωση υποψηφιότητας του Αντώνη Παπαναστασίου με τον Λευτέρη Αβραμόπουλο

Ένας νέος άνθρωπος, μα έμπειρος αυτοδιοικητικός, καθώς έχει διατελέσει αντιδήμαρχος Μετεώρων (τη δημαρχιακή περίοδο 2014-2019 με τη «Δύναμη Ευθύνης» και δήμαρχο τον αείμνηστο Χρήστο Σινάνη) και δημοτικός σύμβουλος του Καποδιστριακού Δήμου Βασιλικής τη περίοδο 2006-2010, ο Αντώνης Παπαναστασίου, κατέρχεται υποψήφιος εκ νέου με την παράταξη και επικεφαλής τη φορά αυτή τον Λευτέρη Αβραμόπουλο.

 

 

«Ο Δήμος μας είχε μπει σε τροχιά ανάπτυξης και αυτό διεκόπη βίαια το 2019 με την ανάδειξη Αλέκου στη δημαρχία» δηλώνει ο ίδιος, υπογραμμίζοντας πως «δεν μας επιτρέπεται να αφήσουμε τον τόπο μας να βουλιάζει. Οφείλουμε να αναλάβουμε τις ευθύνες μας και να συνταχθούμε με τον Λευτέρη Αβραμόπουλο, έναν νέο και δημιουργικό άνθρωπο, που έχει τεκμηριωμένο πρόγραμμα για τη φυγή προς τα μπρος. Προχωράμε μαζί στη νέα εποχή».

 

Αντώνης Παπαναστασίου

Αγρότης

 

Βιογραφικό σημείωμα

Ο Αντώνης Παπαναστασίου με καταγωγή από τους Αγίους Θεοδώρους είναι γεννημένος το 1983. Είναι παντρεμένος με την Μαρία Κεραμά με την οποία έχουν αποκτήσει δύο παιδιά. Κατοικεί μόνιμα στη Θεόπετρα της Δημοτικής κοινότητας Βασιλικής του Δήμου Μετεώρων.

Μετά από την αποφοίτησή του από το Τεχνικό Λύκειο Καλαμπάκας και διακατέχοντας από την αγάπη του για τον κλάδο της γεωργίας, ξεκινάει την ενασχόλησή του με τις αγροτικές καλλιέργειες τις οποίες προσπαθεί να εξελίσσει και να αναβαθμίζει συνεχώς, χρησιμοποιώντας νέες μεθόδους και τεχνικές.

Στο πλαίσιο των σωματείων και των συλλόγων, είναι γραμματέας του Τοπικού Οργανισμού Εγγείων Βελτιώσεων (ΤΟΕΒ) Θεόπετρας ενώ παράλληλα είναι μέλος της Δ.Σ. Καπνικής του Νομού Τρικάλων.

Επιπλέον έχει διατελέσει γραμματέας της τοπικής ομάδας ποδοσφαίρου ΄΄Βράχος Θεόπετρας’’ για 8 συναπτά έτη.

 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης