Τοπικά

Δήλωση υποψηφιότητας του Γιώργου Καταβούτα

Αγαπητοί συμπολίτες, Μετά από τέσσερα δημιουργικά και άκρως παραγωγικά χρόνια 2 εξ αυτών ως Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών στέκομαι υπερήφανα απέναντι σας ζητώντας την ανανέωση της εμπιστοσύνης σας στο πρόσωπο μου προκειμένου να συνεχίσω να εκφράζω τις κοινές μας ανησυχίες ως Δημοτικός Σύμβουλος Τρικκαίων.

 

 

Μέσα από την μάχη της καθημερινοτητας γνωρίστηκα με όλους σας. Η πόλη μας, αυτός ο ζωντανος οργανισμός αλλάζει με μοναδικη στοχευση την βιωσιμοτητα και το κοινωνικό αποτύπωμα της. Καταφέραμε να κάνουμε τον όρο «Έξυπνη πόλη» συνώνυμο των Τρικάλων. Τίποτα δεν έγινε τυχαία. Ξεκινήσαμε με τον Δημήτρη Παπαστεργίου και σήμερα συνεχίζουμε το Νίκο Σακκά προκειμένου να ολοκληρώσουμε το κοινό όραμα της ομάδας μας για τα Τρίκαλα της επόμενης γενιάς. Οι εκλογές του Οκτωβρίου διεξάγονται σε μια κρίσιμη εποχή παρόλα αυτά το έργο που έχει γίνει και βρίσκεται σε εξέλιξη στην πόλη και τα χωριά μας, μας δίνει τη δυνατότητα να ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία. Ο Δήμος Τρικκαίων καθημερινά βιώνει την αναδιαμόρφωση του μέσα από την εκτέλεση του μεγαλύτερου τεχνικού πρόγραμματος στη χώρα. Το αποτύπωμα των πράξεων μας είναι εμφανές σε κάθε ολόκληρωμενη παρεμβάση μας. Με συγκεκριμένο σχέδιο, πλάνο και στοχευση προχωράμε βιώνουμε την αλλαγή σε μια πόλη, σύγχρονη και λειτουργική φροντίζοντας πάντα το οικολογικό αποτύπωμα μας. Τα Τρίκαλα την επόμενης ημέρας θα είναι αυτά με το μεγαλύτερο δίκτυο ποδηλατοδρόμων στη χώρα. Λειτουργικά και απόλυτα προσβάσιμα ακόμη και την περίοδο των Χριστουγέννων όπως αποδείξαμε με την κατασκευή των κόμβων αναβαθμίζοντας το επίπεδο ασφάλειας και βελτιώνοντας τη κυκλοφορία. Με σύγχρονους αθλητικούς χώρους όπως η νέα πισίνα στο Πάρκο του Αι Γιώργη, το νέο αθλητικό κέντρο στο Σωτήρα τα γήπεδα και τα 10 πάρκα δραστηριότητων που κατασκευάσαμε αυτό μόνο το έτος στα χωριά Με στοχευση στο πολιτισμό και την ιστορία τους. Ήδη το νέο Μουσείο Τσιτσάνη ,το σπίτι των Τρικάλινων δημιουργών και η Γωνία του Μητροπάνου μας δείχνουν το δρόμο Το πλάνο μας εμπεριέχει όλο το μήκος της πόλης από την Αγία Μόνη μέχρι το Βαρούσι με κέντρικο άξονα τα ποτάμια μας και ήδη η ανάπλαση του Ληθαίου μας δίνει την απαραίτητη ώθηση για της τη συνέχιση του Με την δυναμική Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου πετύχαμε την έγκριση εκατοντάδων μελετών σε κάθε χρηματοδοτικό εργαλείο και ανοίξαμε το δρόμο της ανάπτυξης του πλάνου μας. Παράλληλα διασφαλίσαμε την αναδιαμόρφωση του οδικού δικτύου μετά το πλέον απαραίτητο έργο ύδρευσης στη πολη και είμαστε εδώ να εγγυηθούμε τη πλήρη αποκατάσταση μέσα από το μεγαλύτερο πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων που έχει “τρέξει” ποτέ δημοτική Ομάδα. Είμαστε λοιπόν οι Εγγυητές της συνέχισης της μεγάλης αυτής προσπάθειας και οφείλουμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις της επόμενης ημέρας Η στήριξή σας αναγκαία ώστε να κάνουμε μια πραγματική ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΩΡΑ.

ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ σε όλα τα επίπεδα για να μπορούμε να κάνουμε το Δήμο μας τον πλέον πρωτοπόρο και σύγχρονο και απόλυτα βιώσιμο . Ένα Δήμο λειτουργικό, προσπελάσιμο και ανθρώπινο σε κάθε γωνιά του Στεκομενοι στο ύψος της προσδοκιας και προσπαθώντας πλέον να βελτιώσουμε εμείς ως πρωτοπόροι την γραφειοκρατία και τις χρόνιες παθογένειες σε κεντρικό επίπεδο παρατάσσοντας συγκεκριμένες λύσεις. Εγγυητής λοιπόν αυτής της συνέχειας ζητώ τη στήριξή σας προκειμένου μαζί με το Δήμαρχο Νίκκο Σακκά και την παράταξη μας να παραμείνουμε συνεπείς στο δρόμο των έργων και των πράξεων. Ώστε τα Τρίκαλα και ο Δήμος μας να συνεχίσουν να πρωταγωνιστούν και να σύνθετουν Πιστοί προς όφελος του τόπου μας, του Δήμου των χωριών και κυρίως των συμπολιτών μας Με φωνή στεντορια επειδή τα Τρίκαλα οφείλουν να παρέμεινουν ισχυρός μέτοχος στη δημιουργία του Αύριο της χώρας Με συνέπεια και συνέχεια για τη πόλη την δική μας και των παιδιών μας.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης