Τοπικά

Δήλωση υποψηφιότητας του Ευάγγελου Σιούτα και ανακοίνωση στήριξης στον Λευτέρη Αβραμόπουλο

Αγαπητοί μου συμπολίτες, καθώς μέσα στην επόμενη χρονιά θα διεξαχθούν οι δημοτικές εκλογές και θα κληθούμε όλοι να επιλέξουμε τη νέα Δημοτική Αρχή, θεωρώ χρέος μου να πάρω θέση και δημόσια να καταθέσω τις απόψεις μου από τώρα.

 

Σε έναν Δήμο με μεγάλες δυνατότητες, σαν αυτόν τον Δήμο Μετεώρων, πορευτήκαμε χωρίς πυξίδα και αφήσαμε άλλες περιοχές της χώρας να  μας προσπεράσουν. Δεν μπορούμε να μένουμε θεατές των γεγονότων πια. Δεν μπορούμε να αφήσουμε κι άλλα χρόνια να χαθούν. Οφείλουμε όλοι να αναλάβουμε τις ευθύνες μας και να βγούμε μπροστά, να μιλήσουμε και να δώσουμε όραμα στους συνδημότες μας.

Οφείλει και  η γενιά μας, η νέα γενιά, να βγει μπροστά. Μ’ αυτό το σκεπτικό και πιστεύοντας πάντα ότι η ανιδιοτελής ενασχόληση με τα κοινά είναι ικανή να αλλάξει τις ζωές των ανθρώπων συντάσσομαι στο πλευρό του υποψηφίου Δημάρχου Δήμου Μετεώρων Λευτέρη Αβραμόπουλου και ενώνω τις δυνάμεις μου με τους ανθρώπους του συνδυασμού «Δύναμη Ευθύνης».

Θέλω τη στήριξή σας και σας καλώ να δώσουμε όλοι μαζί τον αγώνα για τον τόπο μας.

Ευάγγελος Σιούτας

 Πολιτικός Μηχανικός

Βιογραφικό Σημείωμα

Ο Ευάγγελος Σιούτας- του Γεωργίου και της Βαϊας- γεννήθηκε το 1986  και κατάγεται από τη Θεοτόκο Καλαμπάκας. Αποφοίτησε από το τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Mediterranean College Θεσσαλονίκης. Επιπλέον, είναι διπλωματούχος Τεχνικός Δομικών Έργων. Επίσης έχει παρακολουθήσει σειρά επιμορφωτικών σεμιναρίων όπως σχεδιασμός οδικών δικτύων, σχεδιασμός οικοδομικών έργων από οπλισμένο σκυρόδεμα. Ακόμη, συνεχίζει με ζήλο τις σπουδές του στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου. Έχει εργαστεί σε μεγάλες κατασκευαστικές εταιρείες ως εργοδηγός και αναπληρωτής γενικός εργοδηγός. Τα τελευταία χρόνια  διατηρεί τεχνικό γραφείο στην πόλη της Καλαμπάκας. Η δράση του στα κοινά είναι ενεργή εδώ και αρκετά χρονιά καθώς έχει διατελέσει επι σειρά ετών γραμματέας στον μορφωτικό σύλλογο Θεοτόκου.

Είναι αρραβωνιασμένος με την Αικατερίνη Μπασιούρα.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης