Τοπικά

Δήλωση υποψηφιότητας του Ιωάννη Γκούγκλα και ανακοίνωση στήριξης στον Λευτέρη Αβραμόπουλο

Ακόμη ένας νέος άνθρωπος έρχεται να ενώσει τις δυνάμεις του με τον Υποψήφιο Δήμαρχο Δήμου Μετεώρων κ. Λευτέρη Αβραμόπουλο, συμμετέχοντας στον Συνδυασμό «Δύναμη Ευθύνης». Ο λόγος για τον Ιωάννη Γκούγκλα, από τον Γάβρο, μόνιμο στέλεχος της πολεμικής Αεροπορίας.

 

 

«Συμμετέχω και εγώ στη νέα αυτή προσπάθεια του Λευτέρη Αβραμόπουλου» δηλώνει «και είμαι έτοιμος να δουλέψω μαζί με τους συνυποψηφίους μου για έναν Δήμο πρωτοπόρο, καινοτόμο που θα δίνει τη δυνατότητα  στους νέους ανθρώπους να οραματίζονται ένα καλύτερο αύριο, πιο ελπιδοφόρο και δημιουργικό!».

 

Βιογραφικό Σημείωμα

Ο Ιωαννης Γκούγκλας (Danis), του Βασιλείου και της Παναγιώτας κατάγεται από το Γάβρο της δημοτικής ενότητας Χασίων του Δήμου Μετεώρων.  Είναι παντρεμένος με τη Βασιλική Ντέρτου και έχουν δύο γιους, τον Ηλία και το Βασίλη.

Τα παιδικά του χρόνια έζησε και μεγάλωσε στο χωριό του, όπου και φοίτησε μέχρι το δημοτικό. Στη συνέχεια ολοκληρώνει την βασική του εκπαίδευση στο Γυμνάσιο της Καλαμπάκας και αμέσως μετά φοιτά στην Τεχνική Σχολή Τρικάλων, την οποία ολοκληρώνει με επιτυχία αποκτώντας το πτυχίο στην ειδικότητα του Ηλεκτρολόγου Εγκαταστάσεων.

Το επάγγελμα αυτό το ασκεί για ένα εύλογο χρονικό διάστημα , ενώ από το 2002 έως και σήμερα υπηρετεί ως μόνιμο στέλεχος στο σώμα της Πολεμικής Αεροπορίας.

Η ενασχόλησή του με τα κοινά, η αγάπη του για τον τόπο του και η πεποίθηση του ότι «Η πόλη μας και τα χωριά μας πρέπει να αλλάξουν μορφή, να συνυπολογιστούν εξίσου στον δήμο μας, οριοθετώντας μια νέα εποχή και χαράσσοντας μια νέα πορεία» αποτελούν τον κινητήριο μοχλό που τον ώθησαν να κατέλθει ως υποψήφιος με το συνδυασμό «Δύναμη Ευθύνης».

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης