Τοπικά

Δήλωση υποψηφιότητας του Φίλιππου Τσιούμα και ανακοίνωση στήριξης στον Λευτέρη Αβραμόπουλο

Ο Φίλιππος Τσιούμας, ένας άνθρωπος με παραστάσεις και εικόνες από το εξωτερικό έρχεται και ενώνει τις δυνάμεις του με την ομάδα της «Δύναμης Ευθύνης». Η αγάπη του για το χωριό του και η πίστη του ότι μπορεί να εξελιχθεί και να αναβαθμιστεί σε διάφορους τομείς τον ώθησαν να πάρει μέρος στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Πιστεύει ότι «η πρόοδος πρέπει να συνεχιστεί αλλά από ανθρώπους που ξέρουν , θέλουν και έχουν διάθεση να το κάνουν. Και ο Λευτέρης Αβραμόπουλος είναι ένας από αυτούς».

 

 

Βιογραφικό Σημείωμα

Ο Φίλιππος Τσιούμας του Γεωργίου, είναι γεννημένος το 1963. Κατάγεται από τα Αμπέλια  της Δημοτικής Ενότητας Κλεινοβού, όπου και ζει μόνιμα και είναι πατέρας δύο παιδιών, του Γιώργου και της Ευαγγελίας.

Μετά την αποφοίτησή του από το Τεχνικό Επαγγελματικό Λύκειο και  έχοντας αποκτήσει  το πτυχίο του ηλεκτρολόγου, ξεκινάει η επαγγελματική του πορεία , η οποία εστιάζει κυρίως στο χώρο της εστίασης.  Από το 1987 -1991 διατηρεί καφετέρια στην πόλη της Καλαμπάκας και στη συνέχεια αναχωρεί για την Γερμανία , όπου και παραμένει και εργάζεται στον χώρο της εστίασης για 23 συναπτά έτη. Τα τελευταία 11 χρόνια ζει μόνιμα στον τόπο καταγωγής του, όπου και διατηρεί καφετέρια – ψησταριά.

Οι αυτοδιοικητικές εκλογές αποτελούν για τον ίδιο μια πρόκληση – ευκαιρία να συμβάλει ενεργά στην εξέλιξη του χωριού του,  αφού διακατέχεται από αγάπη, πίστη και μεράκι, στοιχεία απαραίτητα για την όποια αλλαγή προς την κατεύθυνση αυτή!

 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης