Ροή Τοπικά

Δίδυμο Τρικαλινών αστυνομικών στην εξιχνίαση της υπόθεσης Πισπιρίγκου

Η υπόθεση της Πάτρας με τον θάνατο τριών παιδιών και τις κατηγορίες εις βάρος της μητέρας τους Ρούλας Πισπιρίγκου εξακολουθεί να συγκλονίζει την κοινή γνώμη.

 

Η Ρούλα Πισπιρίγκου συνελήφθη την περασμένη Τετάρτη και ήδη κρίθηκε προφυλακιστέα. Για να φτάσουμε στη σύλληψή της έγινε πολλή και μεθοδική δουλειά από το Τμήμα Ανθρωποκτονιών και Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής. Συνέλλεξαν τα στοιχεία, τα συνέδεσαν μεταξύ του και φτάσαμε στις αποκαλύψεις. Είναι το ίδιο τμήμα που έχει ανάλογες «επιτυχίες» με εξιχνιάσεις μυστηριωδών υποθέσεων και στο πρόσφατο παρελθόν.

Όπως αποκαλύπτει το trikalavoice.gr στην ηγεσία του συγκεκριμένου τμήματος-το οποίο έχει από τα καλύτερα ποσοστά εξιχνιάσεων παγκοσμίως-βρίσκονται σήμερα δυο εξαιρετικά ικανοί Τρικαλινοί αξιωματικοί, ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής Κωνσταντίνος Χασιώτης (Τμηματάρχης) και ο Α/Α Θεόδωρος Θεοδώρου (Αναπληρωτής Τμηματάρχης).

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι από τη συγκεκριμένη υπηρεσία έχουν περάσει κατά το παρελθόν τα κορυφαία στελέχη της ΕΛ.ΑΣ., όπως οι Ηλιόπουλος Τσιατούρας, Γαλλίκας , Σταυρόπουλος κ.α.).

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης