Τοπικά

Δείτε ποια σήραγγα του ν. Τρικάλων αναβαθμίζει η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Συντηρεί και στερεώνει τη σήραγγα Αγίας Κυριακής στην εθνική οδό Τρικάλων – Άρτας η Περιφέρεια Θεσσαλίας. Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός υπογράφει τη σύμβαση του έργου συνολικού προϋπολογισμού 800.000 ευρώ που περιλαμβάνει ενίσχυση της θεμελίωσης του τεχνικού έργου στην είσοδο της σήραγγας και  έργα προστασίας του Κέντρου Ελέγχου από βραχοπτώσεις και κατολισθήσεις.

 

«Σε συνεργασία με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη, τους Περιφερειακούς Συμβούλους και τις τεχνικές μας υπηρεσίες ενισχύουμε τις συνθήκες οδικής ασφάλειας στη σήραγγα της Αγίας Κυριακής και κατασκευάζουμε φράχτη ανάσχεσης για προστασία από κατολισθητικά φαινόμενα» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. «Η Περιφέρεια Θεσσαλίας διαθέτει ένα από τα ασφαλέστερα οδικά δίκτυα της χώρας το οποίο συντηρούμε και βελτιώνουμε με ολοκληρωμένο σχεδιασμό και συνεχείς παρεμβάσεις» προσθέτει ο Περιφερειάρχης.

 

Τεχνική Περιγραφή

Προβλέπονται εργασίες καθαίρεσης των υφιστάμενων πεζοδρομίων, τεχνικά έργα (φρεατοπάσσαλοι, ανακατασκευή των πεζοδρομίων εντός της σήραγγας καθώς και βαφή αυτής, φράχτης ανάσχεσης κατολισθήσεων) και έργα σήμανσης – ασφάλειας με τοποθέτηση νέων στηθαίων ασφαλείας.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης