Ροή Τοπικά

Διάκριση Τρικαλινών μαθητών σε διαγωνισμό ταινιών

Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους μαθητές και τις μαθήτριες, του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου-Λυκείου Τρικάλων για την πρόσφατη επιτυχία τους στον 10ο Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό Ταινιών Μικρού Μήκους Cinema…διάβασες; με την ταινία μικρού μήκους «Έδρα Παναγίτσα».

Ως Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων, αισθάνομαι υπερηφάνεια και ευγνωμοσύνη, γιατί τα παιδιά απέδειξαν με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι η Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση έχει – και οφείλει να έχει – δυναμική παρουσία σε όλους τους τομείς δραστηριοτήτων.

Διπλή η χαρά μου, γιατί διπλή υπήρξε και η βράβευση του σχολείου. Συγκεκριμένα, το σχολείο απέσπασε το 1ο Βραβείο (ισοτίμως με άλλα δύο σχολεία) στην κατηγορία “Νοιάζομαι και Δρω” ανάμεσα σε 57 σχολικές μονάδες, και  Μνεία Τεκμηρίωσης στην κατηγορία  “Ειδικές Σχολικές Μονάδες”, ανάμεσα σε 18 σχολικές μονάδες ΕΑΕ.

Θα ήταν παράλειψη, όμως, να μην αναφερθώ και στον καθοριστικό ρόλο τόσο της Διεύθυνσης όσο και του Συλλόγου Διδασκόντων στην επιτυχή έκβαση του εγχειρήματος. Σύσσωμη η εκπαιδευτική κοινότητα του σχολείου δίνει – με υψηλό αίσθημα ευθύνης – καθημερινό αγώνα, υποστηρίζοντας με κάθε δυνατό μέσο – υλικά, ηθικά και ψυχο-συναισθηματικά – την προσπάθεια των παιδιών. Τέλος, άξιοι συγχαρητηρίων είναι και οι γονείς και κηδεμόνες των μαθητών/τριών, οι οποίοι στέκονται πολύτιμοι αρωγοί και ανταποκρίνονται, στο πλαίσιο των δυνατοτήτων τους, στις ανάγκες του σχολείου.

 

Με ειλικρινή εκτίμηση

 

Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ Δ.Ε. ΤΡΙΚΑΛΩΝ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΑΚΛΑ

 

Ετικέτες

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης